Ylelliset luomukasvohoidot Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteilla - Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Ylelliset ja tehokkaat luomukasvohoidot - Kauneushoitola Kahdekas Aisti Tampere


Luonnollista ihonhoitoa sinulle:

Kahdeksannen Aistin luomukasvohoidot ovat oikea valinta silloin kun etsit korkeatasoista, tehokasta ja ekologista vaihtoehtoa ihonhoidon ongelmiin! Halusimme luoda sinulle valikoiman tehokkaita ja turvallisia kasvohoitoja jotka vaalivat upeasti meidän ihanaa luontoa ja tukeutuvat vahvasti kotimaiseen huippuosaamiseen. Yhdistämällä Frantsilan huipputuotteet ja meidän ihonhoito-osaamisen saimme aikaan sarjan ekologisia kasvohoitoja sinun hyvinvoinnin edistämiseksi.

Korkeatasoinen kauneushoitola:

Sanna Lehtimäki omaa yli 15-vuoden kokemuksen kauneudenhoitoalasta ja ekologisesta kosmetiikasta. Suoritamme kaikki palvelumme hyvin varustelluissa ja korkeatasoisissa hoitohuoneissa. Meille tärkeintä on palvelun korkea laatu ja turvallisuus. Frantsilan tuotteilla suoritettavat kasvohoidot ja ajantasaisen hinnaston löydät tämän sivun alaosasta. Saatat olla kiinnostunut myös meidän käsi-ja jalkahoidoista Klikkaa tästä!

Käytämme hoidoissa korkealaatuisia Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita:

Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.  

Kosmetologipalvelut Tampereen keskustassa:

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola Kahdeksas Aisti sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Suoritamme ihonhoitoa korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat meille tärkeintä. Hoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa kasvohoitoon! Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere.

Luomukasvohoidot ja ihonpuhdistus hinnasto

Kasvohoidot, ihonpuhdistus, ultraääni, timanttihionta, kasvojen akupunktio 

(hinnasto voimassa 1.6.2021 eteenpäin)

Luontoäidin kasvohoito 60 min  

Luontoäidin kasvohoito suunnitellaan paikan päällä asiakkaan tarpeen mukaisesti ja toteutetaan Frantsilan yrttitilan tuotteilla. Ihana luomukasvohoito joka saa ihosi hehkumaan!

82€

Ihonpuhdistus ultraäänellä 60 min

Hoito suunnitellaan paikan päällä asiakkaan tarpeen mukaisesti.. 

82€

Timanttihionta 60 min 

Hoito sisältää tehokuorinnan timanttihionnalla, hieronnan ja naamion.

82€

Täydellinen kasvohoito 90 min

Täydellinen kasvohoito sisältää ihon syväpuhdistuksen ja timanttihionnan (tarpeen mukaan), hieronnan, kestovärit ripsiin ja kulmiin ja naamion. Täydellinen kasvoito toteutetaan Frantsilan yrttitilan tuotteilla. Ihana luomukasvohoito joka saa ihosi hehkumaan!

99€

Osta kasvohoito lahjakortti lahjaksi

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin kasvohoito lahkakortti on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaavat varmasti arvostaa. Lahjakortin välityksellä voit antaa hyvää oloa, laadukasta ihonhoitoa ja hyvinvointia sinun läheisellesi. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi kasvohoitoon tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin Frantsila kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Frantsila kotihoitotuotteet verkkokaupastamme:

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika kosmetologille!