Käsi-ja jalkahoidot, pakettihoidot

Käsi-ja jalkahoidot, pakettihoidot - arkeen ja juhlaan.

Kauneushoitola Kahdeksannesta Aistista löydät myös kattavan valikoiman ylellisiä käsi-ja jalkahoitoja, vyöhyketerapiaa ja räätälöityjä hemmottelupaketteja. Näissä hoidoissa käytämme vain laadukkaiden kosmetiikka merkkien kuten Guinot ja Frantsila tuotteita. Kosmetologi- ja Guinot kouluttaja Sanna Lehtimäki sekä kosmetologi Tuija RintaMarttunen hoitavat sinua usean kymmenen vuoden rautaisella ammattitaidolla. Ota rohkeasti yhteyttä meidän hoitolaamme jos et löytänyt sinulle sopivaa hoitoaikaa nettiajanvarauksen kautta tai haluat kysyä jostain muusta asiasta. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikenlaisissa kysymyksissä.

Hinnasto

Hinnasto voimassa 1.6.2020 alkaen

Käsihoidot, jalkahoidot, vyöhyketerapia, hoitopaketit


Täydellinen käsihoito 45min

Käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, käsien hieronta.

52€

Pikamanikyyri

Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja kiillottaminen, käsivoide

28€

Jalkahoito 60min

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus sekä tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä hieronta. Sisältää värittömän hoitolakkauksen.

62€

Täydellinen jalkahoito 75min

Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, jalkahieronta sekä lakkaus.

72€

Jalkahoito vyöhyketerapialla 90min

Jalkojen perushoito sis. kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen hoito, väritön hoitolakkaus, sekä vyöhyketerapia

88€

Vyöhyketerapia 45min

Jalkaterien vyöhykepisteiden käsittely hieroen ja painellen. Pyritään vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti koko kehon toimintaan. Sopii lähes kaikille vauvasta vaariin.

62€

Pakettihoito 150min

Paketti sisältää jalkahoidon , kasvohoidon ja minimanikyyrin samalla käynnillä. Ennen hoitoa suunnitellaan asiakaskohtaisesti sopiva hoitokokonaisuus.

143€

Jalka- ja kasvohoitopaketti 120min

Ennen hoitoa suunnitellaan sopivat hoidot asiakaskohtaisesti.

123€


Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!