Käsihoidot, jalkahoidot - Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere - ylelliset käsihoidot ja jalkahoidot

kauneushoitola, kosmetologi, käsihoito, jalkahoito

Tietoa kauneudenhoito palveluistamme:

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti tarjoaa ylellisen valikoiman hoitopalveluita käsien ja jalkojen hoitamiseen. Meidän kokeneet ja koulutetut kosmetologit pitävät huolen, että sinä saat aina korkealaatuisen ja turvallisen hoidon. Käytämme hoidoissamme vain korkealaatuisia ja turvalliseksi testattuja hoitotuotteita. Käytämme tällä hetkellä Guinot, Frantsila ja LCN tuotteita kaikissa hoidoissa. Kaikki kosmetologi hoitomme suoritetaan korkeatasoisissa hoitohuoneissa. Kaikki huoneet on varustettu alan viimeisellä tekniikalla jolloin hoidot voidaan suorittaa turvallisesti pitäen huolta korkeasta hygieniatasosta. Sivun alaosassa täydellinen listaus Kahdeksannen Aistin käsihoidoista ja jalkahoidoista sekä ajantasainen hinnasto. Halutessasi tutustua meidän kattavaan kasvo-ja vartalohoito valikoimaan klikkaa tästä.

Kokeneet ammattitaitoiset kosmetologit:

Pidämme huolta henkilökuntamme ammattitaidosta kouluttautumalla säännöllisesti. Kosmetologimme ovat kaikki alansa koulutettuja ammattilaisia todella pitkällä työkokemuksella hoitotyöstä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakaskäynti hoidetaan korkealla ammattitaidolla ja turvallisesti. Tämän vuoksi meillä ei suoriteta opiskelijahoitoja.

Käsihoidot ja jalkahoidot:

Tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita ja ylellisiä käsihoitoja, jalkahoitoja sekä hoitopaketteja. Hoidoissa käytämme turvallisia ja tehokkaita Guinot, LCN ja Frantsila hoitotuotteita toiveesi mukaisesti.

Kosmetologi ja kauneushoitola Tampereen keskustassa:

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola Kahdeksas Aisti sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Suoritamme hoitotyön korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi on meille tärkeintä. Kauneushoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa kosmetologin hoidettavaksi! Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere.Sanna Lehtimäki

Kosmetologi

Käsihoidot

Jalkahoidot

Kasvohoidot

Käsihoidot hinnasto

Käsihoito, Pikamanikyyri 

(hinnasto voimassa 1.6.2021 eteenpäin)

Täydellinen käsihoito 45min

Täydellinen käsihoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen, käsien hieronnan.

57€

Pikamanikyyri

Pikamanikyyri sisältää: kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja kiillottaminen, käsivoide 

31€

Jalkahoidot, hoitopaketit hinnasto

Jalkahoito, täydellinen jalkahoito, hoitopaketit

 (hinnasto voimassa 1.6.2021 eteenpäin)

Jalkahoito 60min

Jalkahoito sisältää: kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus sekä tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä hieronta. Sisältää värittömän hoitolakkauksen.

69€

Täydellinen jalkahoito 75min

Täydellinen jalkahoito sisältää: kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, jalkahieronta sekä lakkaus.

79€

Jalkahoito, kasvohoito ja minimanikyyri (pakettina) 150min

Paketti sisältää jalkahoidon , kasvohoidon ja minimanikyyrin samalla käynnillä. Ennen hoitoa suunnitellaan asiakaskohtaisesti sopiva hoitokokonaisuus.

163€

Jalka- ja kasvohoitopaketti 120min

Paketti sisältää jalkahoidon ja kasvoshoidon samalla käynnillä. Ennen hoitoa suunnitellaan sopivat hoidot asiakaskohtaisesti.

143€

Osta jalkahoito tai käsihoito lahjaksi

Jalkahoito- tai käsihoitolahjakortti on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaa varmasti arvostaa. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi kosmetologipalveluun tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika jalka- tai käsihoitoon!