Katariina Tala rakennekynsien kruunaamaton kuningatar aloittaa Aistissa 1.9.2021!

22.08.2021

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että tiimimme on vahvistunut yhdellä suomen parhaista ja kokeneimmista kynsimuotoilijoista. 1.9.2021 alkaen Aistissa sinun kynsistä pitää huolen Katariina Tala. Lisätietoa Katariinan palveluista klikkaa tästä!

Katariina on toiminut kynsimuotoilijana yli 20 vuoden ajan ja hänen Näytä Kyntesi -kynsisalonki oli toimialansa ensimmäisiä Tampereella. Katariinan erikoisosaamista ovat kaikenlaisten rakennekynsien lisäksi myös vaurioituneiden kynsien korjaukset (myös varpaankynsien), näyttävät koristelut, kaunis ranskalainen manikyyri, extrapitkät kynnet sekä kauniit ja pysyvät kestolakkaukset.


Katariinan varauskalenteri on nyt avattuna sähköisessä ajanvarauksessa ja ajanvaraus onnistuu helposti siirtymällä ajanvaraukseen tästä!. Ajanvaraus onnistuu myös suoraan puhelimella numerosta 044 553 0335. Katariina myös vastailee mielellään kynsiin liittyviin kysymyksiin tässä samassa numerossa. Kynsiin liittyvissä asioissa ota rohkeasti suoraan yhteyttä soittamalla tai tekstaamalla Katariinalle.