Kauneushoitola Kahdeksas Aisti - Sanna Koivunen

Kalevalainen jäsenkorjaaja Sanna Koivunen

Kalevalainen Jäsenkorjaaja 

Kalevalainen Jäsenkorjaaja Sanna Koivunen
Kalevalainen Jäsenkorjaaja Sanna Koivunen

Nimeni on Sanna Koivunen ja olen työskennellyt vuosia ihmisten hyvinvoinnin parissa suorittaen erilaisia työtehtäviä. Työuran ja vuosien kuluessa olen ehtinyt kouluttautua monin eritavoin ihmisen hyvinvointiin liittyen.

Hoidankin asiakkaani vuosien asiakaspalvelu kokemuksella ja lähestyn aina asiakasta yksilönä hakien juuri hänelle parasta hoitosuunnitelmaa sekä kokonaisuutta.

Kahdeksannessa Aistissa suoritan asiakkaille kalevalaista jäsenkorjausta ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Aistissa olen työskennellyt jo useamman vuoden ajan. Jäsenkorjaus opintojeni loppupuolella aloitin hoitojen suorittamisen Kisälli nimikkeen alla Aistissa. Vuodesta 2020 olen toiminut Aistissa täysin sertifioituna Kalevalaisena jäsenkorjaajana.

Jäsenkorjauksen avulla pystyn auttamaan sinua monissa erilaisissa vaivoissa ja kiputiloissa pehmytkudos mobilisaation avulla. Lue tarkemmin hoidosta ja sen esteistä palvelut sivuilta.

Ole rohkeasti suoraan yhteydessä minuun puhelimella jos sinulla on mitään kysymyksiä liittyen Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Minut tavoittaa suoraan numerosta 040 829 2343. Lämpimästi tervetuloa jäsenkorjaukseen.

Työkavereiden mielestä Sanna K on positiivinen ja energinen ihminen joka osaa palvella jokaista asiakasta yksilönä.

Energinen avun antaja!

Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa aika hemmotteluun tästä!