Ihanat Guinot kasvohoidot ja vartalohoidot ja kosmetologi- Kauneushoitola Tampere

Ylelliset Guinot kasvohoidot, vartalohoidot ja Guinot kosmetologi

Kasvohoito, Vartalohoito, Ihonhoito, Ihonpuhdistus, Kosmetologi,

Ylellistä kaudeudenhoitoa Tampereen sydänmessä:

Kauneushoitola Kahdeksannesta Aistista Tampereelta löydät laajan valikoiman Guinot kasvo-ja vartalohoitoja. Meillä Guinot hoidot suorittavat kosmetologit Sanna Lehtimäki, Katri Kalaeva ja Jessica Jouppi. Täydellinen listaus palveluistamme ja ajantasainen hinnasto sivun alaosassa.

Guinot-kosmetologi auttaa sinua ihonhoidon haasteissa:

Guinot-kosmetologi on sinun henkilökohtainen neuvonantajasi ihonhoidon maailmassa. Kosmetologisi määrittää jokaisella hoitokerralla juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi vastaavan kasvohoidon, jonka tulokset näet välittömästi. Saat lisäksi sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn ihonhoito-ohjelman, jolla jatkat tehokasta hoitoa kotona. Kun noudatat hänen ohjeitaan, ihosi säteilee kauniina joka päivä. Näin säilytät vuodesta toiseen nuorekkuutesi.

Ota ihonhoidon viimeiset innovaatiot käyttöön:

GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen.

Hoitovalikoimamme pitää sisällään laajan valikoiman tehokkaita kasvohoitoja erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Guinot-sarjan tehokkaat nuorentavat ja kiinteyttävät kasvohoidot ovat olleet todella pidettyjä. Tutustu myös ihanan rentouttaviin ja ylellisiin Guinot vartalohoitoihin. Saatoit kiinnostua myös jalkahoidoistamme. Lue lisää tästä!

Kosmetologi ja kauneushoitola Tampereen keskustassa:

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Kasvohoidot ja vartalohoidot suoritetaan korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat meille tärkeintä. Hoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Guinot -kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin!

Guinot-kasvohoidot ja ihonpuhdistus hinnasto

Kasvohoidot, ihonpuhdistus, kiinteytys, kuorinta

(hinnat voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Uutuus! Guinot Equilibre Purete kasvohoito 60min

Guinot Equlibre Pureta on ihoa tasapainottava ja puhdistava hoito. Hoito sisältää lämpenevän kuorinnan, puhdistavan erikoisnaamion, mekaanisen puhdistuksen, talineristystä tasapainottavan geeliseerumin ja loppuvoiteet.

109€

Guinot Detoxygene kasvohoito 60 min

Detoxygene on ihoa puhdistava sekä hapensaantia voimakkaasti tehostava kasvohoito. Kaikki ihotyypit voivat kärsiä sameudesta ja ihohuokosten tukkeutumisesta muuallakin kuin kaupungeissa. Ilmaston ja sisäilman saasteet kuten pakokaasut, tupakansavu, teollisuuden päästöt, bakteerit, pöly sekä huonot elintavat altistavat ihomme erilaisille toksiineille. Näiden asioiden seurauksena ihomme muuttuu likaiseksi, ryppyiseksi ja sameaksi.

Hoito sisältää erikoiskuorinnan, erikoiskasvonaamion sekä erikois seerumilla suoritettavan hieronnan. Lue lisää tästä upeasta uutuudesta täältä!

114€

Hydradermie Youth kasvohoito 75 min

Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy - laitteella palautetaan solujen elinvoimaa - hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, ravitseva, kirkastava, kiinteyttävä, uudistava, aurinkoon valmistava/auringon jälkeen korjaava- mikä on sinun kauneustavoitteesi? Erikoisgeelin syväimeytyksen lisäksi hoito aina syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja rentouttaa ihon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

125€

Hydradermie Lift kasvohoito 75 min

Kasvoja kohottava upea erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimuloinnin, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle! Suositellaan useamman kerran sarjahoitona.

125€

+ sarjahoitoihin saatavana myös Hydradermie Lift Express 30min

78€

Hydradermie Intensive kasvohoito 105 min 

Tehokas yhdistelmähoito Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift hoidoista. Sisältää lisäksi erikoisampullit. Todellinen kuningatarhoito!

169€

Hydra Peeling kasvohoito 60 min

Ihoa uudistava kuorintahoito kasvoille, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa huomattavasti ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen erikoiskuorinnan, uudistavan hieronnan erikoisseerumilla, viilentävän tehonaamion ja loppuvoiteet.

114€

Age Summum kasvohoito 60 min

Tehokkaasti ihoa silottava ja heleyttävä C-vitamiinihoito. Hoito sisältää tehokkaan kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

114€

Lift Summum kasvohoito 60 min

Kiinteyttävä, kohottava ja nuorentava kasvohoito, jonka erikoisuus piilee erityisen stimuloivassa kaksoiskuorinnassa, napakoittavassa erikoishieronnassa, ihon pintaa silottavassa juonteiden täsmähoidossa ja kohottavassa erityisnaamiossa. Kokonaisvaltainen kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolleteelle.

114€

Uutuus! Hydra Summum kasvohoito 60min

Tämä super kosteuttava kasvohoito antaa sinulle täyteläisen, kosteutetun, heleän ja tasaisen lopputuloksen. Hoito koostuu lempeästä kuorinnasta Guinot Hydra Summum erikoiskuorintavoiteella, Guinot Hydra Summum Hyalunorihappo käsittelystä, intensiivisesti kosteuttavasta erikoishieronnasta Guinot Summum voiteella . Hoito viimeistellään Hydra Summum kasvonaamiolla joka lukitsee kosteuden ihoon. Sinulle joka haluat kosteutetun, heleän ja tasaisen ihon.

  114€

Hydra Clean kasvohoito

Puhdistushoito, jolla vaikutetaan sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia. 

30 min 58€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean-lämpökäsittelyn, kevyen hieronnan ja loppuvoiteet.

45 min 79€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean-lämpökäsittelyn, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet 


Eye Logic 50min

Herkän ja ohuen silmänympärysihon oma erikoishoito, joka poistaa turvotusta, häivyttää tummia silmänalusia ja tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin syväimeytyksen, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

* 30 min (kasvohoidon yhteydessä) 40€ 

84€

Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin Hydra Peeling-hoitoa lukuunottamatta, +30min

42€

Aistin klassinen kasvohoito 75 min

Klassinen kasvohoito Guinot-sarjan tuotteilla, joka räätälöidään asiakkaan mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ihon puhdistuksen mekaanisesti/ultraäänellä, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

104€

Guinot-vartalohoidot hinnasto

Vartalohoidot, hyvinvointi, ihonkuorinta 

(hinnat voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Uutuus! Mirific Gommage kuorintahoito vartalolle 30min

Kun haluat rentoutuneen olon ja silkinpehmeän ihon. Ihon taivaallisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito.

78€

Uutuus! Mirific Relaxing vartalohoito 60min

Ihana uutuus Mirific-vartalohoito on hyvin rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalon hierontahoito. Hoito lievittää erityisen tehokkaasti myös lihas- ja hermojännitystä. Hoito edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista. Hoidon jälkeen ihosi on elinvoimainen ja pehmeä.

104€

Uutuus! Perfect Mirific vartalohoito 90min

Täydellinen yhdistelmähoito joka sisältää Mirific Relaxing ja Mirific Gommage hoidot. Ihana spa-rentoutuminen kiireen keskellä.

156€

Aistien harmoniaa 120 min

Hemmotteluhoito päästä varpaisiin. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ja vartalon kuorinnan, kasvojen ja vartalon rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, kasvonaamion sekä loppuvoiteet.

167€

Kasvohoito, vartalohoito ja kosmetologilahjakortit

Kasvohoito on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaa varmasti arvostaa. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi kasvohoitoo, vartalohoitoon tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Guinot ihonhoitotuotteet verkkokaupastamme...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika ylelliseen kasvohoitoon!