Ihanat Guinot kasvo- ja vartalohoidot

Korkealaatuiset Guinot-hoidot

kasvo - ja vartalohoidot 

Kauneushoitola Kahdeksannesta Aistista Tampereelta löydät laajan valikoiman Guinot kasvo-ja vartalohoitoja. Meillä Guinot hoidot suorittaa kosmetologi ja sertifioitu Guinot kouluttaja Sanna Lehtimäki.

Guinot-kosmetologi on sinun henkilökohtainen neuvonantajasi ihonhoidon maailmassa. Kosmetologisi määrittää jokaisella hoitokerralla juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi vastaavan kasvohoidon, jonka tulokset näet välittömästi. Saat lisäksi sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn ihonhoito-ohjelman, jolla jatkat tehokasta hoitoa kotona. Kun noudatat hänen ohjeitaan, ihosi säteilee kauniina joka päivä. Näin säilytät vuodesta toiseen nuorekkuutesi.

GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen.

Hoitovalikoimamme pitää sisällään laajan valikoiman tehokkaita kasvohoitoja erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Guinot-sarjan tehokkaat nuorentavat ja kiinteyttävät kasvohoidot ovat olleet todella pidettyjä.

Guinot -kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin!

Korkealaatuiset Guinot-kasvohoidot

Hinnasto Guinot-kasvohoidot

Hinnat voimassa 1.6.2020 alkaen

Uutuus! Guinot Detoxygene kasvohoito 60 min

Detoxygene on ihoa puhdistava sekä hapensaantia voimakkaasti tehostava kasvohoito. Kaikki ihotyypit voivat kärsiä sameudesta ja ihohuokosten tukkeutumisesta muuallakin kuin kaupungeissa. Ilmaston ja sisäilman saasteet kuten pakokaasut, tupakansavu, teollisuuden päästöt, bakteerit, pöly sekä huonot elintavat altistavat ihomme erilaisille toksiineille. Näiden asioiden seurauksena ihomme muuttuu likaiseksi, ryppyiseksi ja sameaksi.

Hoito sisältää erikoiskuorinnan, erikoiskasvonaamion sekä erikois seerumilla suoritettavan hieronnan. Lue lisää tästä upeasta uutuudesta täältä!

92€

Hydradermie Youth 60 min

Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy - laitteella palautetaan solujen elinvoimaa - hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, ravitseva, kirkastava, kiinteyttävä, uudistava, aurinkoon valmistava/auringon jälkeen korjaava- mikä on sinun kauneustavoitteesi? Erikoisgeelin syväimeytyksen lisäksi hoito aina syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja rentouttaa ihon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

101€

Hydradermie Lift 60 min

Kasvoja kohottava upea erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimuloinnin, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle! Suositellaan useamman kerran sarjahoitona.

101€

+ sarjahoitoihin saatavana myös Hydradermie Lift Express 30min

58€

Hydradermie Intensive 105 min 

Tehokas yhdistelmähoito Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift hoidoista. Sisältää lisäksi erikoisampullit. Todellinen kuningatarhoito!

138€

Hydra Peeling 60 min

Ihoa uudistava kuorintahoito kasvoille, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa huomattavasti ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen erikoiskuorinnan, uudistavan hieronnan erikoisseerumilla, viilentävän tehonaamion ja loppuvoiteet.

92€

Age Summum 60 min

Tehokkaasti ihoa silottava ja heleyttävä C-vitamiinihoito. Hoito sisältää tehokkaan kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

92€

Lift Summum 60 min

Kiinteyttävä, kohottava ja nuorentava kasvohoito, jonka erikoisuus piilee erityisen stimuloivassa kaksoiskuorinnassa, napakoittavassa erikoishieronnassa, ihon pintaa silottavassa juonteiden täsmähoidossa ja kohottavassa erityisnaamiossa. Kokonaisvaltainen kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolleteelle.

92€

Aromatic 45 min

Rentouttava kasvohoito, jossa aromaattisten öljyjen tuoksumaailma saa aikaan taivaallisen hyvän olon ja tekee ihosta äärimmäisen pehmeän ja kuulaan. Hoito sisältää hellävaraisen hedelmähappokuorinnan, erikoisöljysekoituksen, erikoishieronnan, kasviuutenaamion ja loppuvoiteet.

72€

Hydra Clean

Puhdistushoito, jolla vaikutetaan sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia. 

30 min 43€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean-lämpökäsittelyn, kevyen hieronnan ja loppuvoiteet.

45 min 63€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean-lämpökäsittelyn, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet 


Eye Logic 50min

Herkän ja ohuen silmänympärysihon oma erikoishoito, joka poistaa turvotusta, häivyttää tummia silmänalusia ja tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin syväimeytyksen, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

* 30 min (kasvohoidon yhteydessä) 40€ 

68€

Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin Hydra Peeling-hoitoa lukuunottamatta, +30min

33€

Aistin klassinen kasvohoito 75 min

Klassinen kasvohoito Guinot-sarjan tuotteilla, joka räätälöidään asiakkaan mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ihon puhdistuksen mekaanisesti/ultraäänellä, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

78€

Ihanat GUINOT-vartalohoidot

Hinnasto Guinot-vartalohoidot

Hinnat voimassa 1.6.2020 alkaen

Uutuus! Mirific Gommage kuorintahoito vartalolle 30min

Kun haluat rentoutuneen olon ja silkinpehmeän ihon. Ihon taivaallisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito.

61€

Uutuus! Mirific Relaxing vartalohoito 60min

Ihana uutuus Mirific-vartalohoito on hyvin rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalon hierontahoito. Hoito lievittää erityisen tehokkaasti myös lihas- ja hermojännitystä. Hoito edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista. Hoidon jälkeen ihosi on elinvoimainen ja pehmeä.

81€

Uutuus! Perfect Mirific vartalohoito 90min

Täydellinen yhdistelmähoito joka sisältää Mirific Relaxing ja Mirific Gommage hoidot. Ihana spa-rentoutuminen kiireen keskellä.

128€

Uutuus! Slim Logic vartalohoito 60min

Ihana uusi Slim Logic -vartalohoito on yksi osa Guinot'n uudesta laajasta Slim Logic-ohjelmasta. Hoito keskittyy ongelma-alueiden käsittelyyn ja sisältää aktivoivan kuorinnan, hoikentavan hieronnan, nesteitä poistavan naamion ja loppuvoiteet. Hoidolla tehostetaan rasvan pilkkoutumista sekä kuona-aineiden ja nesteiden poistumista. Hoidon jälkeen olo on ihanan kevyt!

88€

Aromatic Douceur- vartalohoito 75 min

Rentouttava ja ihoa pehmittävä vartalohoito. Hoito sisältää sokerikiivikuorinnan, rentouttavan hieronnan eteerisellä hoitoöljyllä ja kosteuttavan vartalovoiteen.

81€

Aromatic Minceur- vartalohoito 90 min

Kiinteyttävä ja hoikentava vartalohoito. Hoito sisältää vartalokuorinnan, selluliittihieronnan erikoisöljyllä, nesteitä poistavan saunanaamion ja vartalovoiteet.

101€

Aistien harmoniaa 120 min

Hemmotteluhoito päästä varpaisiin. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ja vartalon kuorinnan, kasvojen ja vartalon rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, kasvonaamion sekä loppuvoiteet.

133€

Laadukkaat Guinot kotihoitotuotteet Aistin verkkokaupasta

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!