Ylelliset kasvohoidot - kasvohoidot Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Ylelliset ja tehokkaat kasvohoidot - Kauneushoitola Kahdekas Aisti Tampere


Kauneushoitola josta yksillöllistä ihonhoitoa sinulle:

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin kasvohoidot ovat oikea valinta silloin kun etsit korkeatasoista, tehokasta ja ylellisestä vaihtoehtoa ihonhoidon ongelmiin! Halusimme luoda sinulle valikoiman tehokkaita ja turvallisia kasvohoitoja joissa yhdistyvät tehokkuus ja korkealaatu. Näissä nimikkokasvohoidoissa yhdistelemme korkealuokkaisten ihonhoitosarjojen Guinot ja pHformula parhaita puolia. Saatat olla kiinnostunut myös kauneushoitolamme muista kasvohoitopalveluista: Lue lisää ylellisistä Guinot erikoiskasvohoidoista tästä ja tehokkaista pHformula erikoiskasvohoidoista tästä.

Korkeatasoinen kauneushoitola Tampereen keskustassa:

Tampereen keskustassa sinun ihonhoidosta huolehtivat kosmetologit Sanna Lehtimäki, Katri Kalaeva ja Jessica Jouppi. Näillä rautaisilla ihonhoidon ammattilaisilla on yhdessä ylitse 30-vuoden kokemus ihonhoidosta ja korkealuokkaisten hyvinvointipalveluiden tuottamisesta . Suoritamme kaikki palvelumme hyvin varustelluissa ja korkeatasoisissa hoitohuoneissa. Meille tärkeintä on palvelun korkea laatu, turvallisuus ja asiakkaan tarpeiden huomioon ottaminen.

Käytämme kasvohoidoissa vain korkealuokkaisia ranskalaisia Guinot ja pHformula tuotesarjoja:

Guinot ja pHformula ovat korkealuokkaisia luksustason kosmetiikka sarjoja joiden tuotteet ovat vuosien jatkuvan tuotekehityksen hedelmä. Näiden korkealuokkaisten tuotteiden ja hoitometodien johdosta pystymme tarjoamaan alan viimeisimmät innovaatiot sinun käyttöösi. Tuotteet ovat turvallisia sekä alansa tehokkaimpia sekä tarjoavat laajan valikoiman kotihoitotuotteita joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen ihonhoidon myös kotioloissa. Lue lisää Guinot erikoiskasvohoidoista tästä.

Kauneushoitola ja kasvohoidot Tampereen keskustassa:

Kauneushoitolamme palvelee sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola Kahdeksas Aisti sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Suoritamme kasvohoitoja korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat meille tärkeintä. Kauneushoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia. Tutustu tehokkaisiin pHformula ihonpinnoituskasvohoitoihin tästä!

Lämpimästi tervetuloa kasvohoitoon! Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere.

Kasvohoidot, ihonpuhdistus hinnasto, kauneushoitola Tampere

Kasvohoidot, ihonpuhdistus, ultraääni 

(hinnasto voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Manuaalinen kasvohoito 60 min  

Manuaalinen kasvohoito suunnitellaan paikan päällä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toteutetaan Guinot sarjan tuotteilla. Ihana kasvohoito joka saa ihosi hehkumaan!

99€

Ihonpuhdistus ultraäänellä 60 min

Kasvohoito jossa hoito suunnitellaan paikan päällä asiakkaan tarpeen mukaisesti.. 

99€

Timanttihionta 60 min 

Kasvohoito sisältää tehokuorinnan timanttihionnalla, hieronnan ja naamion.

99€

Täydellinen kasvohoito 90 min

Täydellinen kasvohoito sisältää ihon syväpuhdistuksen ja timanttihionnan (tarpeen mukaan), hieronnan, kestovärit ripsiin ja kulmiin ja naamion. Täydellinen kasvoito toteutetaan Guinot sarjan tuotteilla. Ihana kokonaisvaltainen kasvohoito joka saa ihosi hehkumaan!

116€

Osta kasvohoito lahjakortti lahjaksi

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin kasvohoito lahkakortti on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaavat varmasti arvostaa. Lahjakortin välityksellä voit antaa hyvää oloa, laadukasta ihonhoitoa ja hyvinvointia sinun läheisellesi. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi kasvohoitoon tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin Frantsila kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Guinot kotihoitotuotteet verkkokaupastamme:

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika kauneushoitolaan!