Kahdeksannen Aistin tarjoukset

Elokuun supertarjoukset - Kahdeksannessa Aistissa

Kasvohoito Guinot Hydradermie Youth 80€ (norm 98€)

Kesän ihanin tarjous on nyt täällä. Guinot Hydradermie Youth kasvohoito 80€ (norm 98€). Tarjoushoidon varaat helpoiten meidän nettiajanvarauksen kautta. Varaa omasi nopeasti, koska vapaita hoitoaikoja on saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 31.8.2019 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa. Lisää koodi "guinot" nettiajanvarauksen yhteydessä lisätiedot-kenttään. Alennettu hinta lasketaan sinulle hoitolassa maksaessasi palvelua. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa.

Lue lisöö Guinot hoitovalikoimasta täältä Guinot-hoidot.

Urhelu-tai klassinen hieronta 60 min 40€ (norm 49€)

Elokuun kovin tarjous on nyt laskeutunut. Klassinen tai urheiluhieronta 60min meidän uudella hierojalla Niko Marttiinilla Elokuun loppuun asti 40€ (norm 49€). Hyödynnä tämä loistava tarjous ja pääse irti kesän jumeista pikkurahalla. Varaa aikasi täältä heti, koska nämä myydään loppuun nopeasti. Tarjous voimassa 31.8.2019 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa eikä sitä voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten tai lahjakorttien yhteyteen.

Nikosta ja hänen palveluistaa voit lukea lisää täältä tai meidän sosiaalisen meidan kanavista facebook ja instagram.

Kalevalainen jäsenkorjaus 50€ (norm 59€)

Kalevalainen jäsenkorjaus tutustumistarjouksena ensimmäisen hoidon yhteydessä 30.9.2019 asti 50€ (norm 59€). Tarjoushoidon varaat helpoiten meidän nettiajanvarauksen kautta. Varaa omasi nopeasti, koska vapaita hoitoaikoja on saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 30.9.2019 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa. Lisää koodi "jäsen" nettiajanvarauksen yhteydessä lisätiedot-kenttään. Alennettu hinta lasketaan sinulle hoitolassa maksaessasi palvelua. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa.


Varaa tarjoushoitosi tästä heti