Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin tarjoukset - Lue lisää!

Kesätarjous klassinen tai urheiluhieronta 90min 79€ (norm 96€)

Klassinen tai urheiluhieronta 90min tarjoushintaan, tarjous on voimassa ennen 30.6.2024 mennessä tehdyissä varauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollista muuta etuisuutta, alennusta tai kohdennettua lahjakorttia. Tarjous koskee vain uusia varauksia, ei ajan siirtoja. Varaa tarjoushintainen palvelu ajanvarauksen tarjouskategorian alta.

Edulliset hierontasarjakortit klassiseen sekä urheiluhierontaan.

Olemme tuoneet asiakkaiden hartaasti toivomat edulliset sarjakortit nyt osaksi kattavaa hierontapalveluidemme valikoimaa. Hierontasarjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä ja käyvät meidän kaikille hierojille. Hierontasarjakortin ostat helposti hoitolalta tai verkkokauppamme kautta. Verkkokaupasta ostetut sarjakortit toimitamme valintanne mukaan joko postilla valitsemaasi osoitteeseen tai tulostettavana versiona sähköpostiisi. Sarjakortin käyttö on helppoa, varaat ajan normaalisti ja maksu sarjakortilla tapahtuu hieronnan jälkeen hoitolalla. Sarjakortilla voit maksaa klassista tai urheiluhierontaa kortissa olevan hierontakertojen määrän ja keston mukaisesti.

Lue lisää hierontasivuilta tästä!

Opiskelijahintaiset hieronnat 45 min ja 75 min

Haluamme tukea myös opiskelijoiden hyvinvointia ja olemme ottaneet valikoimaan 17.5.2020 alkaen edulliset opiskelijahintaiset hierontapalvelut. Aistista on nyt mahdollisuus ostaa opiskelijahintaan 45 min ja 75 min klassinen tai urheiluhieronta. Varatessasi palvelua muista valita ajanvarauksessa opiskelijahintainen palvelu. Edun käyttäminen edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia. 

Klassinen tai urheiluhieronta opiskelija kortilla:

45 min 46€ norm (55€)

75 min 70€ norm (80€)

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kahdeksanteen Aistiin.

Ohje mahdollisen alennuskoodin aktivointiin verkkokaupassa!


Aistin verkkokaupan huipputarjoukset - osta heti!

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!