Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin tarjoukset - Lue lisää!

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin Tarjoukset - lue lisää!


Tutustumistarjous uusille asiakkaille Kalevalaiseen Jäsenkorjaukseen 69€ (norm. 80€)

Kahdeksas Aisti tarjoaa uudelle asiakkaalle mahdollisuuden tutustua tehokkaaseen Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen syyskuun ajan tarjoushintaan 69€ (norm 80€). 

Tarjous voimassa vain uusille Aistin asiakkaille ja uusissa verkkopalvelun tai numeron 040 829 2343 kautta varatuissa hoidoissa. Tarjoushoito tulee varata 30.9.2021 mennessä. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita alennuksia eikä mahdollista lahjakorttia. Tarjousta ei voi hyödyntää perumalla jo ennen 1.9. tehtyä varausta ja varaamalla uutta tarjoushintaista palvelua. Tarjoushoidot suorittaa Kalevalainen jäsenkorjaaja Sanna Koivunen. 

Varaa tarjoushoito siirtymällä ajan varaukseen tästä. Ajanvaraus sivulla valitse ensin kategoria "tarjoukset" ja tämän jälkeen haluamasi tarjouspalvelu tai soita numeroon 040 829 2343 ja mainitse ajanvarauksen yhteydessä tarjouksesta. 

Kalevalaisella jäsenkorjauksella tarkoitetaan perinteeseen pohjautuvaa pehmytkudoskäsittelyä eli mobilisaatiohoitoa, jossa käsitellään kaikki tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet, kipua ehdottomasti välttäen. Kun kehon virheasentoja korjataan ja lihaskireyksiä avataan, helpotetaan niistä johtuvia kiputiloja ja vältytään turhilta särkylääkkeiden syönniltä. Hoidosta on usein saatu apua myös päänsärkyihin mm. migreeni on helpottanut. Liikeratojen ja nivelten toiminta palautuu, hermojen pinnetilat vapautuvat, kudospaine purkautuu, aineenvaihdunta parantuu. HUOM: Ollessasi raskaana ota ennen hoidon varaamista yhteyttä hoitajaan! Rokotuksen tai antibioottikuurin jälkeen suositellaan pitämään kahden viikon tauko ennen jäsenkorjausta.


Opiskelijahintaiset hieronnat 45 min ja 75 min

Haluamme tukea myös opiskelijoiden hyvinvointia ja olemme ottaneet valikoimaan 17.5.2020 alkaen edulliset opiskelijahintaiset hierontapalvelut. Aistista on nyt mahdollisuus ostaa opiskelijahintaan 45 min ja 75 min klassinen tai urheiluhieronta. Varatessasi palvelua muista valita ajanvarauksessa opiskelijahintainen palvelu. Edun käyttäminen edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia. 

Klassinen tai urheiluhieronta opiskelija kortilla:

45 min 41€ norm (48€)

75 min 63€ norm (70€)

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kahdeksanteen Aistiin.

Ohje mahdollisen alennuskoodin aktivointiin verkkokaupassa!


Aistin verkkokaupan huipputarjoukset - osta heti!

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!