Kahdeksannen Aistin tarjoukset

Lokakuun supertarjoukset - Kahdeksannessa Aistissa

Kasvohoito Hydradermie Lift 80€ (norm 98€)

Lokakuun ihanin tarjous on nyt täällä. Guinot Hydradermie Lift kasvohoito 80€ (norm 98€). Tarjoushoidon varaat helpoiten meidän nettiajanvarauksen kautta. Varaa omasi nopeasti, koska vapaita hoitoaikoja on saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 31.10.2019 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa. Lisää koodi "Lokakuu" nettiajanvarauksen yhteydessä lisätiedot-kenttään. Alennettu hinta lasketaan sinulle hoitolassa maksaessasi palvelua. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa.

Lue lisöö Guinot hoitovalikoimasta täältä Guinot-hoidot.

Urhelu-tai klassinen hieronta 90 min 70€ (norm 79€)

Hyödynnä nämä loistavast tarjoukset ja pääse irti syksyn jumeista pikkurahalla. Varaa aikasi täältä heti, koska nämä myydään loppuun nopeasti. Tarjous voimassa 31.10.2019 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa eikä sitä voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten tai lahjakorttien yhteyteen. Muistithan, että 90min hieronta antaa mahdollisuuden käydä koko kehon kunnolla lävitse ja hyödyntää paremmin staattisia venytyksiä ja muita erikoistekniikoita joita ei normaalin 60min hieronnan aikana ole mahdollista ajan vähyyden vuoksi käyttää. Alennettu hinta lasketaan sinulle hoitolassa maksaessasi palvelua. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa.

Uudet upeat volyymiripsienpidennykset 99€ (norm 130€)

Tarjoushoidon varaat helpoiten meidän nettiajanvarauksen kautta. Varaa omasi nopeasti, koska vapaita hoitoaikoja on saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 31.10.2019 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa. Lisää koodi "Lokakuu" nettiajanvarauksen yhteydessä lisätiedot-kenttään. Alennettu hinta lasketaan sinulle hoitolassa maksaessasi palvelua. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa.


Varaa tarjoushoitosi tästä heti