Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin tarjoukset - Lue lisää!

Tarjous! klassinen tai urheiluhieronta 75 min, 66€ (norm 76€)

Klassinen tai urheiluhieronta 75min tarjoushintaan, tarjous on voimassa ennen 29.2.2024 tehdyissä varauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollista muuta etuisuutta tai alennusta. Tarjous koskee vain uusia varauksia, ei ajan siirtoja. Varaa tarjoushintainen hoito ajanvarauksen tarjoukset kategorian alta.

Tarjous! Guinot Hydradermie Youth kasvohoito 75 min 109€ (norm. 119€)

Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy - laitteella palautetaan solujen elinvoimaa - hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, ravitseva, kirkastava, kiinteyttävä, uudistava, aurinkoon valmistava/auringon jälkeen korjaava- mikä on sinun kauneustavoitteesi? Erikoisgeelin syväimeytyksen lisäksi hoito aina syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja rentouttaa ihon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Tarjous voimassa uusissa nettiajanvarauksen kautta 29.2.2024 mennessä tehdyissä hoitovarauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita etuja. Tarjous koskee vain uusia ajanvarauksia, ei mahdollisia ajan siirtoja. Varaa tarjoushintainen hoito ajanvarauksen tarjoukset kategorian alta.


Edulliset hierontasarjakortit klassiseen sekä urheiluhierontaan.

Olemme tuoneet asiakkaiden hartaasti toivomat edulliset sarjakortit nyt osaksi kattavaa hierontapalveluidemme valikoimaa. Hierontasarjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä ja käyvät meidän kaikille hierojille. Hierontasarjakortin ostat helposti hoitolalta tai verkkokauppamme kautta. Verkkokaupasta ostetut sarjakortit toimitamme valintanne mukaan joko postilla valitsemaasi osoitteeseen tai tulostettavana versiona sähköpostiisi. Sarjakortin käyttö on helppoa, varaat ajan normaalisti ja maksu sarjakortilla tapahtuu hieronnan jälkeen hoitolalla. Sarjakortilla voit maksaa klassista tai urheiluhierontaa kortissa olevan hierontakertojen määrän ja keston mukaisesti.

Lue lisää hierontasivuilta tästä!

Opiskelijahintaiset hieronnat 45 min ja 75 min

Haluamme tukea myös opiskelijoiden hyvinvointia ja olemme ottaneet valikoimaan 17.5.2020 alkaen edulliset opiskelijahintaiset hierontapalvelut. Aistista on nyt mahdollisuus ostaa opiskelijahintaan 45 min ja 75 min klassinen tai urheiluhieronta. Varatessasi palvelua muista valita ajanvarauksessa opiskelijahintainen palvelu. Edun käyttäminen edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia. 

Klassinen tai urheiluhieronta opiskelija kortilla:

45 min 44€ norm (51€)

75 min 67€ norm (74€)

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kahdeksanteen Aistiin.

Ohje mahdollisen alennuskoodin aktivointiin verkkokaupassa!


Aistin verkkokaupan huipputarjoukset - osta heti!

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!