Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin tarjoukset - Lue lisää!

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin Tarjoukset - Hyödynnä heti!


Tarjous! pHformula 365 kustomoitu kasvohoito 60 - 75min 99€ (norm. 104€)

Peruskasvohoito pHformulan ammattituotteilla asiakkaan ihotarpeiden mukaan. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, yhden lisäosuuden ja naamion.

Tarjous voimassa uusissa nettiajanvarauksen kautta 31.3.2023 mennessä tehdyissä hoitovarauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita etuja.

Tarjous! Guinot Hydradermie Youth kasvohoito 60 min 104€ (norm. 115€)

Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy - laitteella palautetaan solujen elinvoimaa - hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, ravitseva, kirkastava, kiinteyttävä, uudistava, aurinkoon valmistava/auringon jälkeen korjaava- mikä on sinun kauneustavoitteesi? Erikoisgeelin syväimeytyksen lisäksi hoito aina syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja rentouttaa ihon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Tarjous voimassa uusissa nettiajanvarauksen kautta 31.3.2023 mennessä tehdyissä hoitovarauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita etuja.


Talven tarjouksena 90min urheiluhieronta 82€ (norm. 89€)

Tehokas 90min urheiluhieronta tarjoushintaan 82€ (norm 89€) kun varaat ajan 31.3.2023 mennessä. Tarjoushintaisen palvelun voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla suoraan numeroon 040 563 6509. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa. Tarjoushintaiset hieronnat Niko Marttiinin hierontaan.

Opiskelijahintaiset hieronnat 45 min ja 75 min

Haluamme tukea myös opiskelijoiden hyvinvointia ja olemme ottaneet valikoimaan 17.5.2020 alkaen edulliset opiskelijahintaiset hierontapalvelut. Aistista on nyt mahdollisuus ostaa opiskelijahintaan 45 min ja 75 min klassinen tai urheiluhieronta. Varatessasi palvelua muista valita ajanvarauksessa opiskelijahintainen palvelu. Edun käyttäminen edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia. 

Klassinen tai urheiluhieronta opiskelija kortilla:

45 min 44€ norm (51€)

75 min 67€ norm (74€)

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kahdeksanteen Aistiin.

Ohje mahdollisen alennuskoodin aktivointiin verkkokaupassa!


Aistin verkkokaupan huipputarjoukset - osta heti!

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!