Kahdeksannen Aistin tarjoukset

Tutustumistarjous Ihanasta ja tehokkaasta Guinot-uutuudesta!

Ihana ja tehokas Detoxygene Guinot - uutuus kasvohoito nyt tarjouksessa 85€ (norm. 92€)

Tarjous on voimassa 31.7.2020 mennessä tehdyissä uusissa hoitovarauksissa. Tarjousta ei voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten tai lahjakortin yhteyteen. Varatessasi tarjoushoidon niin valitse ajanvarauskalenterista kategoria "tarjoukset" ja haluamasi palvelu. Ajanvarauskalenteriin pääset suoraan täältä!

Upea uutuuskasvohoito Detoxygene on nyt osa Kahdeksannen Aistin laajaakasvohoitovalikoimaa. Tämä kasvohoito on suunniteltu kaikille ihotyypeille. Detoxygene on ihoa puhdistava sekä hapensaantia voimakkaasti tehostava kasvohoito. Kaikki ihotyypit voivat kärsiä sameudesta ja ihohuokosten tukkeutumisesta muuallakin kuin kaupungeissa. Ilmaston ja sisäilman saasteet kuten pakokaasut, tupakansavu, teollisuuden päästöt, bakteerit, pöly sekä huonot elintavat altistavat ihomme erilaisille toksiineille. Näiden asioiden seurauksena ihomme muuttuu likaiseksi, ryppyiseksi ja sameaksi.

Lue lisää tästä upeasta uutuudesta täältä!

Lisätietoa Kahdeksannen Aistin laajasta Guinot valikoimasta voit lukea täältä!


Opiskelijahintaiset hieronnat 45 min ja 75 min

Haluamme tukea myös opiskelijoiden hyvinvointia ja olemme ottaneet valikoimaan 17.5.2020 alkaen edulliset opiskelijahintaiset hierontapalvelut. Aistista on nyt mahdollisuus ostaa opiskelijahintaan 45 min ja 75 min klassinen tai urheiluhieronta. Varatessasi palvelua muista valita ajanvarauksessa opiskelijahintainen palvelu. Edun käyttäminen edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia. 

Klassinen tai urheiluhieronta opiskelija kortilla:

45 min 35€ norm (39€)

75 min 58€ norm (64€)

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kahdeksanteen Aistiin.


Aistin verkkokaupan huipputarjoukset - osta heti!

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!