Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin verkkokauppa

Suosituimmat Guinot tuotteet

Suosituimmat lahjakortit

Tutustu Aistin laajaan tuotevalikoimaan

Kokoelmat

Guinot tuotetarjoukset

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin Verkkokauppa- Guinot, LCN tuotteet sekä lahjakortit!

Aistin verkkokaupasta ostat ylelliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet nopeasti ja vaivattomasti. 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita kotihoitotuotteita. Tule tutustumaan paikan päälle tuotteisiin jolloin ammattitaitoinen kosmetologi määrittelee juuri sinulle oikeat ja tehokkaat kotihoitotuotteet. Voit ostaa laadukkaat Guinot ja LCN tuotteet suoraan verkkokaupastamme kotiin toimitettuna. Ohje alennuskoodin aktivointiin verkkokaupassa. Kahdeksannen Aistin lahjakortit käyvät maksuvälineenä vain kauneushoitolassa sekä kivijalkamyymälässä.

Laadukkaiden kotihoitotuotteiden ostaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa ja turvallista. Guinot-filosofian mukaisesti tarjoamme henkilökohtaisen konsultaation jokaiselle asiakkaalle. Näin voidaan varmistua siitä että tuotteet sopivat sinun yksilölliseen kauneustavoitteeseesi ja saat juuri sinulle oikeat tuotteet. Halutessasi ilmaisen konsultaation ota yhteyttä meidän Guinot kosmetologiin sähköpostilla info@8aisti.com tai soittamalla meille numeroon 050 408 9918.

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa on se palveleva verkkokauppa jossa sinua opastavat oikeiden tuotteiden valinnassa koulutetut ja kokeneet ihonhoidon ammattilaiset.

Tuotteet toimitetaan sinulle valintasi mukaan joko lähimpään postiin, kotiovellesi (Pirkanmaan alue) tai voit vaihtoehtoisesti noutaa tilatut tuotteet Kahdeksannen Aistin hoitolasta osoitteesta Tuomiokirkonkatu 8, 33100 Tampere. Yli 100€ tilauksissa tarjoamme ilmaisen toimituksen lähimpään postiisi. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee varastotasojen ja saatavuuden mukaan, mutta on normaalisti noin 5-7 arkipäivää. Maksuvälineeksi verkkokaupassa käyvät yleisimmät verkkomaksut, pivo, mobilepay sekä luotto-ja pankkikortit. Kahdeksannen Aistin lahjakortit eivät käy maksuvälineenä verkkokaupassa.

Tuotteita voit myös ostaa suoraan meidän hoitolamme kivijalkakaupasta tai voit olla yhteydessä hoitolaamme puhelimen (050 408 9918) tai sähköpostin (info@8aisti.com) välityksellä tuotteiden tilaamiseksi. Sivun alaosasta voit avata tuotekategoriat ja lukea lisää näistä ihanista tuotteista.

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa on Guinot, LCN  kotihoitotuotteiden virallinen maahantuojan valtuuttama jälleenmyyjä. Ostaessasi tuotteet viralliselta jälleenmyyjältä voit varmistua tuotteiden alkuperästä ja laadusta.

Lahjakortit, palvelut, ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?