Kahdeksannen Aistin Verkkokauppa

Kahdeksannen Aistin Verkkokauppa

Aistin verkkokaupasta ostat ihanat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita kotihoitotuotteita. Tule tutustumaan paikan päälle tuotteisiin jolloin ammattitaitoinen kosmetologi määrittelee juuri sinulle oikeat ja tehokkaat kotihoitotuotteet. Frantsilan ja LCN:n tuotteita voit ostaa suoraan meidän verkkokaupastamme kotiin, mutta Guinot-filosofian mukaisesti teemme ennen tuotteiden ulosmyyntiä jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen konsultaation, jotta varmistumme siitä että tuotteet sopivat sinun yksilölliseen kauneustavoitteeseesi ja saat juuri sinulle oikeat tuotteet. Huomio, että tilatessasi Guinot tuotteita kosmetologimme on sinuun yhteydessä ennen tuotteiden lähetystä..

Tuotteet toimitetaan sinulle valintasi mukaan joko lähimpään postiin, kotiovellesi (Pirkanmaan alue) tai voit vaihtoehtoisesti noutaa tilatut tuotteet Kahdeksannen Aistin hoitolasta osoitteesta Tuomiokirkonkatu 8, 33100 Tampere. Yli 50€ tilauksissa tarjoamme ilmaisen toimituksen lähimpään postiisi ja yli 50€ tilauksissa ilmaisen kotiinkuljetuksen Pirkanmaan alueella. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee varastotasojen ja saatavuuden mukaan, mutta on normaalisti noin 5-7 arkipäivää. Maksuvälineeksi verkkokaupassa käyvät yleisimmät verkkomaksut, luotto-ja pankkikortit, joustoraha sekä tilisiirto

Tuotteita voit myös ostaa suoraan meidän hoitolamme kivijalkakaupasta tai voit olla yhteydessä hoitolaamme puhelimen (050 408 9918) tai sähköpostin (info@8aisti.com) välityksellä tuotteiden tilaamiseksi. Sivun alaosasta voit avata tuotekategoriat ja lukea lisää näistä ihanista tuotteista. 

Kokoelmat