Sokerointi, brassi, ihokarvojen poisto - Kauneushoitola Tampere keskusta

Sokerointi, Brassi, ihokarvojen poisto Brasilialainen sokerointi, Tampere keskusta

Brasilialainen sokerointi, brassi sokerointi, säärten sokerointi, kainaloiden sokerointi

Hellävaraista ihokarvojen poistoa sokeroimalla:

Sokerointi on hellävarainen ja suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmin sokerimassa levitetään sormilla iholle. Ihokarvat tarttuvat sokeriin ja irtoavat ihosta sokerointimassan mukana. Sokeroinnissa sokerointimassaa levitetään ja poistetaan iholta kunnes kaikki halutun alueen karvat ovat saatu poistettua. Sokerointi on hygieeninen sekä hellävarainen tapa poistaa ihokarvat. 

Iho puhdistetaan ennen sokerointia ja sokeroinnin aikana iholla voidaan käyttää puuteria, joka vähentää ihoärsytystä sekä nopeuttaa sokerointia. Sokeroinnin jälkeen iho kosteutetaan rauhoittavalla voiteella. Sokerointi sopii kaikkien alueiden karvapoistoon ja jättää jälkeensä silkkisen sileän ja karvattoman ihon.
Huom: Suoritamme genitaalialueiden sokerointeja vain naisille. 

Sokerointi Kahdeksannessa Aistissa:

Meillä sokerointi suoritetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistosokeri. Lapinniemen Helmen sokerointimassa on luonnonkosmetiikkaa, eikä sisällä hajusteita tai sitruunaa. "Lapinniemen Helmen vartalosokerit edustavat uuden hellävaraisen sukupolven vartalosokereita". Sokeroinnit ja ihokarvojenpoistot meillä suorittaa vuosien kokemuksella ja ammattitaitoisesti kosmetologi Katri Kalaeva.

Täydellisen listauksen sokerointipalveluista sekä ajantasaisen hinnaston löydät tämän sivun alaosasta. Suoritamme intiimialueiden sokerointeja vain naisille.

Kun olet tulossa ensimmäistä kertaa sokerointiin:

Kaikissa ihokarvojenpoistoon ja sokerointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Katri Kalaevaan tai Jessica Jouppiin Katrin tavoitat parhaiten suoraan numerosta 044 0170269 ja Jessican numerosta 050 5211745.

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Ihokarvojenpoistot sokeroimalla suoritetaan korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat meille tärkeintä. Hoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Sokerointi on hellävarainen ihokarvojenpoisto menetelmä joka antaa silkkisen ja karvattoman ihon jopa viikoiksi eteenpäin!


Ihokarvojenpoisto hellävaraisesti sokeroimalla

Brasilialainen sokerointi, brassi, sääret, kainalot, selkä, reidet, kasvot, sokerointipaketit

(hinnat voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Brasilialainen sokerointi (naisten)

Ensimmäisen kerran Brasilialainen sokerointi. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon. Palvelussa genitaalialueelta poistetaan karvoitus kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue sokeroimatta asiakkaan näin toivoessa.

79€

Brasilialainen sokerointi (naisten) - huolto

Brasilialainen sokerointi (huolto), edellisestä käsittelystä alle 5 viikkoa. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon. Palvelussa genitaalialueelta poistetaan karvoitus kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue sokeroimatta asiakkaan näin toivoessa.

66€

Bikinilinjan sokerointi (naisten) 

Palvelussa poistetaan ihokarvat perinteisen bikinilinjan mukaan. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

36€

Bikini string sokerointi (naisten)

Palvelussa poistetaan karvat, jotka jäävät string-mallisten alushousujen ulkopuolelle edestä ja takaa.. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

45€

Kainaloiden sokerointi

Sokeroinnissa poistetaan kainaloiden alueella olevat ihokarvat. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

21€

Säärten sokerointi

Sokeroinnissa poistetaan karvat nilkasta polven yläpuoleen saakka. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

43€

Reisien sokerointi

Sokeroinnissa poistetaan karvat polven yläpuolelta nivuseen asti. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

43€

Reisien ja säärien sokerointi

Säärien sokeroinnissa poistetaan karvat nilkasta polven yläpuoleen saakka ja reisien sokeroinnissa poistetaan polven yläpuolelta nivuseen asti. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

83€

Sokerointipaketti (brassi ”huolto” + kainalot + sääret) naisten

Sisältää kolmen alueen sokeroinnin. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

120€

Sokerointipaketti (brassi "huolto" + kainalot) naisten

Sisältää kahden alueen sokeroinnin. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

80€

Ylähuulen, leuan tai kulmien sokerointi

Sisältää yhden alueen sokeroinnin. Halutessasi koko kasvojen sokeroinnin valitse palvelu kasvojen sokerointi. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

16€

Kasvojen sokerointi

Sisältää ihokarvojen poiston sokeroimalla kasvojen alueelta. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

37€

Selän tai rinnan sokerointi

Sisältää selän tai rinnan alueen karvojen poiston sokeroimalla. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon. 

45€

Käsivarsien sokerointi

Sokeroinnissa poistetaan ihokarvat ranteesta olkapäähän. Kahdeksannessa Aistissa sokerointi toteutetaan Lapinniemen Helmellä joka on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Lapinniemen Helmen vartalosokerit ovat erityisesti suunniteltu hellävaraiseen karvanpoistoon.

37€


Ihokarvojen poistosta sokeroimalla usein kysyttyä

Tuleeko sokerointiin valmistautua jotenkin etukäteen?

Ensimmäisellä sokerointikerralla olisi tärkeää, että karvan pituus on vähintään 0,5 cm. Karvojen kannatta antaa kasvaa 3-4 viikkoa ennen sokerointia vaikka karvankasvusi olisi nopeaa. Vältä kuorintaa ja ihon rasvausta sokeroitavalla alueella vähintään vuorokausi ennen sokerointia.

Onko sokeroinnin jälkeen turvallista saunoa ja uida?

Vältä saunomista ja uimista noin vuorokausi sokeroinnin jälkeen, jotta karvatupet ehtivät sulkeutua eikä niihin pääse bakteereja.

Kuinka hoidan ihoa kotona sokerointien välillä?

Voit noudattaa normaaleja ihonhoito rutiineja kotioloissa, säännöllinen ihon kosteutus ja kuorinta ovat suositeltavia.

Brasilialaisen sokerointi (brassi), uskallanko?

Brasilialainen sokerointi on kaikkein suosituin sokerointipalvelu. Ammattitaitoinen kosmetologi poistaa myös intiimialueen karvat, nopeasti, miellyttävästi ja tarkasti. Rohkeasti vain kokeilemaan.

Teemmekö sokerointeja myös miehille?

Teemme sokerointeja myös miehille pois lukien intiimialueiden sokeroinnit.

Kuinka pitkään iho pysyy karvattomana sokeroinnin jälkeen?

Normaali sokerointiväli on noin neljä viikkoa, mutta tämä on hyvin yksilöllistä vaihdellen aina 3 viikosta jopa 6 viikkoon. Muutaman säännöllisen sokeroinnin jälkeen saavutetaan yleensä pitkäkestoisin tulos.

.Varaa tästä aika hellävaraiseen karvojen poistoon!