Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin ajanvaraus - tie hemmotteluun!

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin Ajanvaraus - helpoin reitti hemmotteluun


Voit varata ajan helposti sähköisesti sivun alaosassa sijaitsevan varauskaleterin kautta tai vaihtoehtoisesti lisäämällä nettiselaimesi osoitekenttään seuraavan osoitteen www.timma.fi/kahdeksasaisti.


Ajanvaraus onnistuu myös suoraan puhelimen välityksellä soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 050 4089918. Meidät tavoittaa myös sähköpostin välityksellä osoitteesta info@aisti.com tai sosiaalisen median kautta (Facebook & Instagram).

Kannattaa rohkeasti olla yhteydessä meidän suuntaan jos sähköisestä varausjärjestelmästä ei löydy juuri sinulle sopivaa vapaata aikaa, koska tarvittaessa pystymme järjestelemään juuri sinulle sopivan hetken.

Räätälöimme myös asiakkaan toivomusten mukaisia hoitokokonaisuuksia niin yksittäiselle henkilölle kuin esimerkiksi pienelle juhlaporukalle. Näissä tapauksissa ole rohkeasti yhteydessä puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Hoitolaamme on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla sijaitsemme Tampereen Tuomiokirkon vieressä katutasossa jonne on noin 3-5 minuutin kävelymatka Tampereen rautatieasemalta. Hoitolan saavuttaa helposti myös omalla autolla ja hoitolan edessä on runsaasti parkkipaikkoja. Tällä puolella Tampereen keskustaa edes raitiotyömaa ei häiritse liikennettä.

Hoitolalle kannattaa saapua noin 10-15 minuuttia ennen sovittua aikaa - Kahdeksannen Aistin tiimi huolehtii sinusta siitä eteenpäin.

Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista tai peruuttamattomista ajoista perimme 50% palvelun hinnasta.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan Kahdeksanteen Aistiin.


Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!