Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin ajanvaraus - tie hemmotteluun!

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin Ajanvaraus - helpoin reitti hemmotteluun

Sähköinen ajanvaraus palvelee sinua ympärivuorokauden.

Sähköinen ajanvaraus on helppo, nopea ja turvallinen tapa varata hoitoaika haluamaasi hyvinvointipalveluun. Valitse alla olevasta ajanvarauskalenterista haluamasi palvelu, tekijä ja ajankohta. Saat varausvahvistuksen varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tarvittaessa varattu aika on peruttavissa sähköpostin mukana tulevan peruutuslinkin kautta nopeasti ja helposti. Varausten peruutukset vain peruutuslinkin kautta tai soittamalla suoraan hoitajan numeroon. Suorat numerot löydät www.8aisti.com/yhteydenotto/ . Lahjakorttiasiakas varaa aika normaalisti ajanvarauksen kautta. Maksu lahjakortilla tapahtuu hoitolalla hoidon jälkeen.

Huom: jos et saanut varausvahvistusta sähköpostiisi varauksen jälkeen tarkasta, että viesti ei ole päätynyt roskapostikansioon ja ole tarvittaessa yhteydessä hoitolaan. Ajanvarauskalenterin löydät tämän sivun alaosasta. Tilanteessa jossa sähköinen ajanvarauskalenteri ei avaudu oikein käyttämässäsi internetselaimessa tai käytät mobiililaitetta niin suosittelemme siirtymään ajanvaraukseen alla olevan linkin kautta klikkaamalla sitä tai kirjoittamalla osoitteen suoraan selaimeesi.  https://varaa.timma.fi/kahdeksasaisti/

Ajanvaraus suoraan hoitolasta:

Ajanvaraus onnistuu myös suoraan puhelimen välityksellä soittamalla vaihteen numeroon 050 4089918 (vaihteen numerosta emme vastaa tekstiviesteihin). Meidät tavoittaa myös sähköpostin välityksellä osoitteesta info@8aisti.com tai sosiaalisen median kautta (Facebook & Instagram).

Kannattaa rohkeasti olla yhteydessä meidän suuntaan jos sähköisestä varausjärjestelmästä ei löydy juuri sinulle sopivaa vapaata aikaa, koska tarvittaessa pystymme järjestelemään juuri sinulle sopivan hetken.

Räätälöidyt hoitokokonaisuudet:

Räätälöimme myös asiakkaan toivomusten mukaisia hoitokokonaisuuksia niin yksittäiselle henkilölle kuin esimerkiksi pienelle juhlaporukalle. Näissä tapauksissa ole rohkeasti yhteydessä puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Saapuminen hoitolalle:

Hoitolaamme on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla sijaitsemme Tampereen Tuomiokirkon vieressä katutasossa jonne on noin 3-5 minuutin kävelymatka Tampereen rautatieasemalta. Hoitolan saavuttaa helposti myös omalla autolla ja hoitolan edessä on runsaasti parkkipaikkoja. Tällä puolella Tampereen keskustaa edes raitiotyömaa ei häiritse liikennettä. Hoitolalle kannattaa saapua noin 10-15 minuuttia ennen sovittua aikaa. Saapuessasi hoitolaan otathan huomioon, että hoitolassa suoritetaan myös rentouttavia hoitoja rauhoittavassa äänimaailmassa. Tämän vuoksi toivommekin asiakkaitamme välttämään turhaa metelöintiä hoitolan sisätiloissa. - Kahdeksannen Aistin tiimi huolehtii sinusta siitä eteenpäin. 

Peruutusehdot:

Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden tai alle 24h varauksesta peruutetuista tai peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnasta. Varauksen voi peruuttaa varausvahvistuksen mukana tulevan linkin kautta tai soittamalla suoraan hoitajan numeroon. Suorat numerot löydät www.8aisti.com/yhteydenotto/ . Tekstiviestitse tulevia peruutuksia emme ota huomioon.

Maksutavat:

Hoitolalla maksutapana käyvät yleisimmät pankki ja luottokortit, mobilepay sekä käteinen (Smartum hieronta, Edenred hieronta, Hyvinvointi ePassi käyvät maksutapana klassiseen sekä urheiluhierontaan).

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan Kahdeksanteen Aistiin.


Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Aistin lahjakortit...

Aistin verkkokauppa...

Aistin tarjoukset...

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!