Käsihoidot, käsihoitola - Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Käsihoidot, käsihoitola- ylellinen kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Käsihoito, käsihoidot, käsihoitola, kosmetologi Tampere keskusta

Tietoa käsihoito palveluistamme Tampereella:

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti tarjoaa ylellisen valikoiman hoitopalveluita käsihoitoja. Meidän kokeneet ja koulutetut kosmetologit pitävät huolen, että sinä saat aina korkealaatuisen ja turvallisen hoidon. Käytämme hoidoissamme vain korkealaatuisia ja turvalliseksi testattuja hoitotuotteita. Käytämme tällä hetkellä Guinot, Frantsila ja LCN tuotteita kaikissa käsihoidoissa. Kaikki hoitomme suoritetaan korkeatasoisissa hoitohuoneissa. Kaikki huoneet on varustettu alan viimeisellä tekniikalla jolloin hoidot voidaan suorittaa turvallisesti pitäen huolta korkeasta hygieniatasosta. Sivun alaosassa täydellinen listaus Kahdeksannen Aistin käsihoidoista sekä ajantasainen hinnasto. Saatat olla kiinnostunut myös meidän tuloksellisista kasvohoidoista, näistä voit lukea lisää tästä!

Kokeneet kosmetologit hoitavat käsiäsi rakkaudella:

Pidämme huolta henkilökuntamme ammattitaidosta kouluttautumalla säännöllisesti. Kosmetologimme ovat kaikki alansa koulutettuja ammattilaisia todella pitkällä työkokemuksella hoitotyöstä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakaskäynti hoidetaan korkealla ammattitaidolla ja turvallisesti. Tämän vuoksi meillä ei suoriteta opiskelijahoitoja.

Käsihoidot Tampereen keskustassa:

Tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita ja ylellisiä käsihoitoja sekä hoitopaketteja. Hoidoissa käytämme turvallisia ja tehokkaita Guinot, LCN ja Frantsila hoitotuotteita toiveesi mukaisesti.

Käsihoidot ja kauneushoitola Tampereen keskustassa:

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola Kahdeksas Aisti sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Suoritamme käsihoidot korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi on meille tärkeintä. Kauneushoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa kosmetologin hoidettavaksi! Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere.Käsihoidot, Tampere keskusta hinnasto

Käsihoito, Pikamanikyyri 

(hinnasto voimassa 31.5.2023 eteenpäin)

Täydellinen käsihoito 60min

Täydellinen käsihoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen, käsien hieronnan.

69€

Pikamanikyyri (nopea käsihoito)

Pikamanikyyri sisältää: kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja kiillottaminen, käsivoide 

36€


Osta käsihoito lahjakortti nopeasti ja helposti lahjaksi

Käsihoitolahjakortti on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaa varmasti arvostaa. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi kosmetologipalveluun tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika jalka- tai käsihoitoon!