Jalkahoidot, jalkahoitola - Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Jalkahoidot, jalkahoitola - Ylellinen kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere

Jalkahoito, jalkahoidot, jalkahoitola, kosmetologi, Tampere keskusta

Tietoa jalkahoito palveluistamme tampereella:

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti tarjoaa ylellisen valikoiman jalkahoitoja. Meidän kokeneet ja koulutetut kosmetologit ja jalkahoitajat pitävät huolen, että sinä saat aina korkealaatuiset ja turvalliset jalkahoidot. Käytämme jalkahoidoissamme vain korkealaatuisia ja turvalliseksi testattuja hoitotuotteita. Käytämme tällä hetkellä Guinot, Frantsila ja LCN tuotteita kaikissa jalkahoidoissa toiveesi mukaan. Kaikki jalkahoidot suoritetaan korkeatasoisissa hoitohuoneissa. Kaikki hoitohuoneet on varustettu alan viimeisellä tekniikalla ja erityisesti suunniteltu laadukkaaseen jalkojenhoitoon. Jalkahoidot voidaan suorittaa turvallisesti pitäen huolta korkeasta hygieniatasosta. Tämän sivun alaosasta löydät täydellisen listauksen jalkahoitopalveluistamme sekä ajantasaisen jalkahoito hinnaston. Saatat olla kiinnostunut myös meidän korkealaatuisista käsihoidoista, näistä hoidoista voit lukea lisää täältä.

Kokeneet ammattitaitoiset kosmetologit ja jalkahoitajat:

Pidämme huolta henkilökuntamme ammattitaidosta kouluttautumalla säännöllisesti. Kosmetologimme ja jalkahoitajamme ovat kaikki alansa koulutettuja ammattilaisia todella pitkällä työkokemuksella hoitotyöstä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakaskäynti hoidetaan korkealla ammattitaidolla ja turvallisesti. Tämän vuoksi meillä ei suoriteta opiskelijahoitoja. Voit siis luottavaisin mielin antaa jalkasi meidän ammattilaisten hoidettavaksi.

Jalkahoidot ja jalkahoitola aivan Tampereen keskustassa:

Jalkahoitolamme palvelee sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola Kahdeksas Aisti sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Suoritamme jalkahoidot korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi on meille tärkeintä. Kauneushoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa jalkahoitajan ja/tai kosmetologin hoidettavaksi! Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere.Jalkahoito, jalkahoidot ja hoitopaketit hinnasto

Jalkahoito, täydellinen jalkahoito, hoitopaketit

 (hinnasto voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Jalkahoito 60min

Jalkahoito sisältää: kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus sekä tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voidehieronnan.

83€

Täydellinen jalkahoito 75min

Jalkahoito sisältää: kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus sekä tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä lyhyen hieronnan. Sisältää värittömän hoitolakkauksen.

93€

Täydellinen jalkahoito 90min

Täydellinen jalkahoito sisältää: kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, jalkahieronta sekä värillinen lakkaus.

99€

Jalkahoito, kasvohoito ja minimanikyyri (pakettina) 150min

Paketti sisältää jalkahoidon, kasvohoidon ja minimanikyyrin samalla käynnillä. Ennen hoitoa suunnitellaan asiakaskohtaisesti sopiva hoitokokonaisuus.

185€

Jalka- ja kasvohoitopaketti 120min

Paketti sisältää jalkahoidon ja kasvoshoidon samalla käynnillä. Ennen hoitoa suunnitellaan sopivat hoidot asiakaskohtaisesti.

159€


Osta jalkahoito nopeasti ja helposti lahjaksi

Jalkahoito lahjakortti on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaa varmasti arvostaa. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi kosmetologipalveluun tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika jalkahoitoon!