Räätälöidyt hoitokokonaisuudet

Räätälöidyt hoitokokonaisuudet pienille tai suurille ryhmille - kysy tarjous


Räätälöimme myös asiakkaan toivomusten mukaisia hoitokokonaisuuksia niin yksittäiselle henkilölle kuin ryhmille sekä järjestämme yksityistilaisuuksia esimerkiksi pienelle juhlaporukalle. Mikä olisi ihanampi yllätys polttarisankarille tai ystävälle kuin ihana hemmottelupäivä kauneushoitolassa. 

Kahdeksannessa Aistissa on kolme korkealuokkaista hoitohuonetta joista yksi on mahdollista muuttaa duo huoneeksi esimerkiksi parihierontaa varten. Lisäksi meiltä löytyy viihtyisä aulatila jossa on ihana istua hetkeksi alas ennen tai jälkeen hoidon. Tilat mahdollistavat 3-4 asiakkaan hoitamisen saman aikaisesti ja jos kysymyksessä on isompi ryhmä niin viihtyisässä aulassa on mukava odotella omaa vuoroa. Ryhmille räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaiset ja pituiset hoitokokonaisuudet.

Kannattaa olla meidän suuntaan yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa jos olet järjestämässä ryhmälle kauneushoitola yllätystä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous haluamastasi hoitokokonaisuudesta.


Voit pyytää tarjouksen haluamastasi kokonaisuudesta alla olevan lomakkeen kautta tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimen (050 408 9918)  tai sähköpostin (info@8aisti.com) välityksellä.Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksas Aisti lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!