Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi - Kauneushoitola Tampere keskusta

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, Tampere keskusta

Ripsien kestotaivutus Yumi Lash ja kulmien laminointi Yumi Brows

Hellävarainen ripsien kestotaivutus:

Kahdeksannessa Aistissa ripsien kestotaivutus toteutetaan ainutlaatuisella Yumi Lash kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Korostaen sinun omien silmiesi luonnollista kauneutta. Perinteisen ripsipermanentin sijasta Yumi Lash kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin, korostaen pituutta, korkeutta ja volyymiä. Käsittelyn jälkeen ripsesi näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta.

Ripsien kestotaivutus on hoito joka parantaa luonnollisten ripsiesi ulkonäköä ja on loistava menetelmä helpottamaan sinua arjen kiireissä. Kestotaivutus käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi Lash kestotaivutuksen tulos kestää jopa 8-10 viikkoa, joka on sinun silmäripsiesi normaali elinkaaren pituus.

Ripsien kestotaivutus Yumi Lashes menetelmällä ja tuotteilla kestää noin 75 - 90min, hoidon aikana voit rentoutua täydellisesti. Ripsesi viimeistellään Yumi Tint sarjan kestoväreillä jotka saavat katseesi ja silmäsi säihkymään. Käytetyt tuotteet ovat korkealaatuisia, testattuja ja täysin turvallisia. Täydellisen listauksen palveluista sekä hinnaston löydät tämän sivun alaosasta. Saatat olla kiinnostunut myös ripsienpidennyksistä ja kestovärjäyksistä. Näistä palveluista voit lukea lisää täältä.

Näyttävät ja luonnolliset kulmat laminointi menetelmällä:

Kulmien laminointi on menetelmä jolla voidaan korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja.  Kahdeksannessa Aistissa laminointi suoritetaan Yumi Brows käsittelyllä jota useasti myös kutsutaan Brown Lift käsittelyksi.

Yumi Brows kulmakarvojen laminointi menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien muotoilun lisäksi Yumi Bows käsittely hoitaa ja hellii kulmakarvojasi. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittelyn vaikutus kestää noin 4-6 viikkoa ja toimenpide on täysin kivuton ja voit rentoutua hoidon aikana täydellisesti. Täydellisen listauksen palveluista sekä hinnaston löydät tämän sivun alaosasta.

Kestotaivutukset ja laminoinnit Kahdeksannessa Aistissa:

Meillä ripsien kestotaivutukset toteutetaan Yumi Lashes menetelmällä ja kulmakarvojen laminoinnit Yumi Brows menetelmällä. Yumi on korkealaatuinen Ranskalainen tuotebrändi jonka tuotteet ovat kehitetty, testattu ja valmistettu Ranskassa. Hoidot Aistissa suorittaa kokenut ja Yumi sertifioitu kosmetologi Katri Kalaeva. Kaikissa ripsien kestotaivutuksiin tai kulmien laminointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä kosmetologi Katri Kalaevaan tai kosmetologi Jessica Jouppiin. Katrin tavoitat parhaiten suoraan numerosta 044 0170269 ja Jessican numerosta 050 5211745. Katso Katrin ja Jessican tekemiä työnäytteitä siirtymällä kuvagalleriaan tästä.

Kun olet tulossa ensimmäistä kertaa hoitoon:

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Hoidot suoritetaan korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat meille tärkeintä. Hoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Näyttävät ripset ja kulmat viikoiksi Yumi Lashes ja Yumi Brows käsittelyillä!


Ripsien kestotaivutukset ja kulmakarvojen laminoinnit 

Yumi Lashes, Lash Lift, Yumi Brows

(hinnat voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Yumi Lashes - Ripsien kestotaivutus sisältää värjäyksen

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus sisältää värjäyksen. Näyttävät, helppohoitoiset ja luonnolliset ripset jopa 8-10 viikoksi. Suosittelemme käsittelyn uusintaa 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoito sisältää kestotaivutuksen, ripsien värjäyksen ja hoitoseerumikäsittelyn.

97€

Yumi Lashes - Ripsien kestotaivutus sisältää värjäyksen + kulmien värjäys ja muotoilu

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus sisältää värjäyksen+ kulmien värjäyksen ja muotoilun. Näyttävät, helppohoitoiset ja luonnolliset ripset jopa 8-10 viikoksi. Suosittelemme käsittelyn uusintaa 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoito sisältää kestotaivutuksen, ripsien värjäyksen ja hoitoseerumikäsittelyn.

117€

Yumi Brows - kulmien laminointi sisältää värjäyksen 

Yumi™Brows kulmien laminointi. Näyttävät, helppohoitoiset ja luonnolliset kulmat jopa 4-6 viikoksi. Suosittelemme käsittelyn uusintaan noin 4 viikon välein. Yumi™Brows -käsittely korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Yumi™Brows -käsittelyssä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Lopputulokseen vaikuttaa asiakkaan omat kulmakarvat.

75€

Yumi Lashes ja Yumi Brows - Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus sisältää värjäykset 

Yumi lashes ja Yumi brows - kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus sisältää värjäykset

144€


Ripsien kestotaivutuksesta ja kulmakarvojen laminoinnista usein kysyttyä

Soveltuuko Yumi Lash kestotaivutus tai Yumi Brows kulmien laminointi minulle?

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus ja Yumi Brows kulmien laminointi soveltuu melkein meille kaikille, mutta on olemassa muutamia esteitä hoidon suorittamiselle. Konsultoi hoitavaa kosmetologia ennen ajanvarausta seuraavissa tilanteissa. Olet raskaana tai imetät, luomen iho on rikki, sinulla on todettu alopecia, sinulla on akuutti tulehdus silmässä tai sinulla on thrichotillomania. Piilolinssit tulee poistaa ennen hoidon alkua ja kestotaivutuksen jälkeen ripsien kastelua tulee välttää 48h ajan.

Kuinka pitkään Yumi Lashes ripsien kestotaivutus kestää?

Yumi Lashes kestotaivutus kestää noin 8-10 viikkoa joka on omien ripsiesi normaali uusiutumisaika. Omia ripsiä kuitenkin irtoaa ja uusia kasvaa tasaisesti. Uusi ripsi kasvaa suoraan ja erottuu kestotaivutetuista ripsistä. Halutessasi pitää ripset näyttävinä suosittelemme uusintakäsittelyä 4-8 viikon välein.

Kuinka paljon aikaa ripsien kestotaivutus hoitolalla vaatii?

Koko ripsien kestotaivutus prosessiin on hyvä varata aikaa hoitolalla noin 75-90min.

Tuhoaako ripsien kestotaivutus omat ripseni?

Yumi Lash ripsien kestotaivutus prosessissa käytetään hellävaraisia menetelmiä ja hoitoaineista. Oikein tehtynä ja korkealuokkaisia aineita käytettäessä kestotaivutus ei vahingoita sinun omia ripsiä.

Sisältyykö ripsien kestotaivutukseen aina myös värjäys?

Kestotaivutus prosessi saattaa vaalentaa oman ripsen väriä, jonka takia palveluun kuuluu aina myös kestovärjäys. Haluttu väri sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa. Kestovärjäys viimeistelee huolitellun ja näyttävän lopputuloksen.

Voinko vaikuttaa kuinka paljon ripsiä taivutetaan?

Asiakkaan kanssa keskustellaan aina ennen toimenpidettä halutusta lopputuloksesta. Kosmetologi suorittaa sinulle konsultoinnin ennen toimenpiteen aloitusta ja tekee suosituksen. Valittavanasi on useita erilaisia taivutusasteita ja viimeistelyyn useita eri värisävyjä. Huomioithan, että omine ripsiesi laatu vaikuttaa aina taivutuksen lopputulokseen.

.Varaa tästä aika ripsien kestotaivutukseen!