TUTUSTU MEIHIN

Kahdeksas Aisti on luotu yhteistyönä alan eri ammattilaisten kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja tarkkaan suunnitellut hoitokokonaisuudet. 

Kosmetologiemme erikoisalaa ovat jalkojen- ja kasvojen ihon erilaiset ongelmat kuten kasvoilla akne, couperosa, kuivuus, ikääntymisen tuomat muutokset ja jaloissa kynsiongelmat ja virheasennoista johtuvat ihomuutokset.

Hieronta rentouttaa ja hellii mieltä, mutta ennen kaikkea hieronnan ammattilaiset hoitavat kehon kiputiloja ja opastavat itsehoidossa.

Hieronta- ja kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia hoitoja myös rentoutumistarkoitukseen. Valittavissa on vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito, aromaattisia hoitoja, pään ja kehon erikoishierontoja eri tekniikoilla sekä täydentäviä hoitoja kiinalaisiin oppeihin pohjautuen.

Koulutamme itseämme säännölllisesti jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpimästi tervetuloa asiantunteviin käsiimme!

Kahdeksas Aisti - Hetki vain sinulle. TERVETULOA! 
Tuija, Sanna, Miina, Jonna ja Jani

Tuija

Kosmetologi / vyöhyketerapeutti / Frantsilan tuotteet / kestopigmentoinnit

Olen toiminut yrittäjänä kauneusalalla vuodesta 2003. Kosmetologin koulutuksen lisäksi olen opiskellut vyöhyketerapeutiksi sekä perehtynyt vuosien ajan kiinalaisen lääketieteen ajatusmaailmaan ja tätä yhdistänkin hoidoissani tarpeen mukaan.

Tuotemaailma koostuu mm kotimaisista Frantsilan yrttitilan tuotteista.

Työkavereiden mielestä Tuija on huumorintajuinen, helposti lähestyttävä ja iloinen persoona. Tuijalla on laaja osaaminen kauneuden ja hyvinvoinnin eri alueilta. Ikuinen oppija.

Ilon ja hyvinvoinnin lähde!

.

Sanna

Kosmetologi / sertifioitu ripsiteknikko / Guinot-tuotteet / Guinot kouluttaja

Olen ollut alalla jo useita vuosia ja työskennellyt muun muassa kosmetiikkamyyjänä, sopimusyrittäjänä ja viimeisimpänä useamman vuoden kylpylässä kosmetologina ja hoitolan esimiehenä. Nyt oli oikea aika valjastaa osaamiseni ja kokemukseni omaan hoitolaan.
Erikoisalaani on ranskalaisen ammattikosmetiikkasarja Guinot'n erikoishoidot sekä yksilöllisen konsultaation kautta henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman laadinta. Toimin hoitolatoiminnan pyörittämisen lisäksi Guinot-sarjan kouluttajana Suomessa.
Olen myös sertifioitu ripsiteknikko klassisten ripsipidennysten saralla.

Haluan palvella jokaista yksilöllisesti ja ammattitaidolla, kuunnellen asiakkaan toiveita.

Työkavereiden mielestä Sanna on lahjakas ja iloinen hoito- ja tuotetietouden ammattilainen. Elämänmyönteisyys ja lämpö välittyy Sannan hoitavissa käsissä.

Empatian ja kauneuden haltijatar!


Jani

Terveystieteen kandidaatti, hieroja-kuntouttaja

Olen koulutukseltani terveystieteiden kandidaatti (TTK), pääaineena kansanterveystiede ja sivuaineina liikuntalääketiede ja terveystiede.

Olen myös hieroja-kuntouttaja. Lisäksi minulla on mm uimaopettajan ja koripallo-ohjaajan koulutukset.

Työkavereiden mielestä Jani on hyvinvoinnin moniosaaja, tiedonhaluinen ja kokenut voimanlähde, huumorintajuinen perheenisä.

Kireyksien ja epävireyksien karkoittaja!

.

Jonna

Hieroja / Urheiluhieroja

Olen koulutettu hieroja / urheiluhieroja vuodesta 2015. Käytän hieronnoissani mm. klassista- ja urheiluhierontaa, trigger-painantaa, passiivisia- sekä MET -venytyksiä sekä liukukuppausta.

Ajatuksenani parhaan avun ja tuloksekkaan hieronnan takana on erilaisten tekniikoiden soveltaminen ja/tai yhdistäminen tehokkaaksi kokonaisuudeksi asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Työkavereiden mielestä Jonna on laajan ammattitaidon omaava iloinen ja pieni pohjoisen voimanpesä.

Energisyyden ja inspiraation tartuttava voima!

Miina

Ripsi- ja kynsiteknikko / kosmetologi

Olen koulutukseltani kosmetologi sekä ripsi-ja kynsiteknikko. Alotin ripsipidennysten tekemisen ammattimaisesti vuonna 2012. Intohimonani ovat kauneus ja hyvinvointi. Nautin asiakkaiden kohtaamisesta ja hyvän mielen välittämisestä.

Käytän hoidoissani vain laadukkaiden tuotemerkkien tuotteita ja pidän itseni ajantasalla aktiivisesti kouluttautumalla.

Työkavereiden mielestä Miina on herttainen, positiivinen kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen.

Säkenöivä kauneuden lumoajatar!