Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere - meidän ammattilaiset!

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti

Kahdeksas Aisti on luotu yhteistyönä alan eri ammattilaisten kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja tarkkaan suunnitellut hoitokokonaisuudet. 

Kosmetologiemme erikoisalaa ovat jalkojen- ja kasvojen ihon erilaiset ongelmat kuten kasvoilla akne, couperosa, kuivuus, ikääntymisen tuomat muutokset ja jaloissa kynsiongelmat ja virheasennoista johtuvat ihomuutokset.

Meidän ammattitaitoiset kynsi-ja ripsiteknikot loihtivat sinulle upeat rakennekynnet ja volyymiripsipidennykset niin arkeen kuin juhlaan.

Hieronta rentouttaa ja hellii mieltä, mutta ennen kaikkea hieronnan ammattilaiset hoitavat kehon kiputiloja ja opastavat itsehoidossa.

Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa sinua pääsemään eroon erilaisista kiputiloista tehokkaasti ja perinteitä noudattaen.

Hieronta- ja kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia hoitoja myös rentoutumistarkoitukseen. Valittavissa on vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito, aromaattisia hoitoja, pään ja kehon erikoishierontoja eri tekniikoilla sekä täydentäviä hoitoja kiinalaisiin oppeihin pohjautuen.

Koulutamme itseämme säännölllisesti jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpimästi tervetuloa asiantunteviin käsiimme!

Kahdeksas Aisti - Hetki vain sinulle. TERVETULOA! 
Sanna, Miina, Jonna, Niko, Sanna K, Kirsi ja Tuija


Tuija

Kosmetologi / vyöhyketerapeutti / Frantsilan tuotteet / kestopigmentoinnit

Olen toiminut yrittäjänä kauneusalalla vuodesta 2003. Kosmetologin koulutuksen lisäksi olen opiskellut vyöhyketerapeutiksi sekä perehtynyt vuosien ajan kiinalaisen lääketieteen ajatusmaailmaan ja tätä yhdistänkin hoidoissani tarpeen mukaan.

Tuotemaailma koostuu mm kotimaisista Frantsilan yrttitilan tuotteista.

Työkavereiden mielestä Tuija on huumorintajuinen, helposti lähestyttävä ja iloinen persoona. Tuijalla on laaja osaaminen kauneuden ja hyvinvoinnin eri alueilta. Ikuinen oppija.

Ilon ja hyvinvoinnin lähde!

.

Sanna

Kosmetologi / sertifioitu ripsiteknikko / Guinot-tuotteet / Guinot kouluttaja / Frantsilan hoidot / Frantsilan tuotteet

Olen ollut alalla jo useita vuosia ja työskennellyt muun muassa kosmetiikkamyyjänä, sopimusyrittäjänä ja viimeisimpänä useamman vuoden kylpylässä kosmetologina ja hoitolan esimiehenä. Nyt oli oikea aika valjastaa osaamiseni ja kokemukseni omaan hoitolaan.
Erikoisalaani on ranskalaisen ammattikosmetiikkasarja Guinot'n erikoishoidot sekä yksilöllisen konsultaation kautta henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman laadinta. Toimin hoitolatoiminnan pyörittämisen lisäksi Guinot-sarjan kouluttajana Suomessa.
Olen myös sertifioitu ripsiteknikko klassisten ripsipidennysten saralla.

Haluan palvella jokaista yksilöllisesti ja ammattitaidolla, kuunnellen asiakkaan toiveita.

Työkavereiden mielestä Sanna on lahjakas ja iloinen hoito- ja tuotetietouden ammattilainen. Elämänmyönteisyys ja lämpö välittyy Sannan hoitavissa käsissä.

Empatian ja kauneuden haltijatar!

Jonna

Hieroja / Urheiluhieroja

Olen koulutettu hieroja / urheiluhieroja vuodesta 2015. Käytän hieronnoissani mm. klassista- ja urheiluhierontaa, trigger-painantaa, passiivisia- sekä MET -venytyksiä sekä liukukuppausta.

Ajatuksenani parhaan avun ja tuloksekkaan hieronnan takana on erilaisten tekniikoiden soveltaminen ja/tai yhdistäminen tehokkaaksi kokonaisuudeksi asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Työkavereiden mielestä Jonna on laajan ammattitaidon omaava iloinen ja pieni pohjoisen voimanpesä.

Energisyyden ja inspiraation tartuttava voima!

Miina

Ripsi- ja kynsiteknikko / kosmetologi

Olen koulutukseltani kosmetologi sekä ripsi-ja kynsiteknikko. Alotin ripsipidennysten tekemisen ammattimaisesti vuonna 2012. Intohimonani ovat kauneus ja hyvinvointi. Nautin asiakkaiden kohtaamisesta ja hyvän mielen välittämisestä.

Käytän hoidoissani vain laadukkaiden tuotemerkkien tuotteita ja pidän itseni ajantasalla aktiivisesti kouluttautumalla.

Työkavereiden mielestä Miina on herttainen, positiivinen kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen.

Säkenöivä kauneuden lumoajatar!

Niko

Hieroja, urheiluhieroja

Nimeni on Niko Marttiini, kotoisin tundran keskeltä Rovaniemeltä, ammatiltani Valviran hyväksymä koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja.

Hierojana olen toiminut Suomessa sekä ulkomailla. Kokemusta matkan varrella on karttunut paljon ja minusta onkin erittäin tärkeä kohdata asiakas aina yksilönä jonka kautta pääsemme yhdessä pitkäkestoisiin positiivisiin tuloksiin.

Iloisesta asiakaspalvelustani nauttivat niin huippu-urheilijat kuin kroonisista kiputiloista kärsivät ihmiset. Olivatpa vaivasi siis suuria tai pieniä, tule rohkeasti käymään ja totea parhaaksi!

Työkavereiden mielestä Niko on helposti lähestyttävä urheilullinen pohjoisen poika.

Positiivinen energiapakkaus joka poistaa jumin kuin jumin!Sanna K

Kalevalainen Jäsenkorjaaja

Valmistuin Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi kesällä 2020.

Opintojeni viimeisessä vaiheessa tein opiskelijahoitoja kisälli nimikkeellä ja kesällä 2020 aloitin sertifioituna Kalevalaisena jäsenkorjaajana palveluiden tarjoamisen Kauneushoitola Kahdeksannessa Aistissa.

Työkavereiden mielestä Sanna K on positiiviinen ja energinen ihminen joka osaa palvella jokaista asiaskasta yksilönä.

Energinen avun antaja!

Kirsi Föhr

Kalevalainen Jäsenkorjaus, Meridiaanihieronta, akupainanta, intialainen päähieronta

.Olen opiskellut ja valmistunut meridiaanihieronnan ja akupainannan ammattilaiseksi vuonna 2010. Tämän lisäksi olen opiskellut kalevalaista jäsenkorjausta ja valmistunut viralliseksi jäsenkorjaajaksi kesällä 2020. Sain kipinän luontaishoitojen opiskeluun Frantsilan hoivakursseilla, kun opiskelin luontoyrittäjyyttä Osaran ammattioppilaitoksessa 2005-2007. Samaan aikaan opiskelin myös shiatsua, josta myös meridiaanihieronnassa on vaikutteita. Teen myös intialaista päähierontaa. Se on suosituin hoito Telakan naistenilloissa, joissa olen ollut mukana luontaishoitajana parin vuoden ajan.

Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus ja ihmistä on tärkeää hoitaa aina kokonaisvaltaisesti. Tämä toteutuu kaikissa hoidoissani. Fyysisen kehon hoitamisen kautta voi hoitaa tehokkaasti myös psyykeä, ja toisaalta kun stressi lievittyy, moni fyysinenkin vaiva saattaa helpottaa. Jokainen hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan.

Olen hoitajana asiakasta kuunteleva, empaattinen ja läsnäoleva. Olen hoitotyössä elementissäni ja aina niin onnellinen, kun näen asiakkaan saaneen hoidosta iloa ja hyötyä.

Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!