Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere - meidän ammattilaiset!

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti - Ammattilaiset

Meillä Kauneushoitola Kahdeksannessa Aistissa sinua palvelee ryhmä koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia. Klikkaamalla hoitajan kuvaa voit lukea lisää kyseisestä ammattilaisesta ja hänen tarjoamista palveluista.

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti

Kahdeksas Aisti on luotu yhteistyönä alan eri ammattilaisten kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja tarkkaan suunnitellut hoitokokonaisuudet. 

Kosmetologiemme erikoisalaa ovat jalkojen- ja kasvojen ihon erilaiset ongelmat kuten kasvoilla akne, couperosa, kuivuus, ikääntymisen tuomat muutokset ja jaloissa kynsiongelmat ja virheasennoista johtuvat ihomuutokset.

Meidän ammattitaitoiset kynsi-ja ripsiteknikot loihtivat sinulle upeat rakennekynnet ja volyymiripsipidennykset niin arkeen kuin juhlaan.

Hieronta rentouttaa ja hellii mieltä, mutta ennen kaikkea hieronnan ammattilaiset hoitavat kehon kiputiloja ja opastavat itsehoidossa.

Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa sinua pääsemään eroon erilaisista kiputiloista tehokkaasti ja perinteitä noudattaen.

Hieronta- ja kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia hoitoja myös rentoutumistarkoitukseen. Valittavissa on vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito, aromaattisia hoitoja, pään ja kehon erikoishierontoja eri tekniikoilla sekä täydentäviä hoitoja kiinalaisiin oppeihin pohjautuen.

Koulutamme itseämme säännölllisesti jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpimästi tervetuloa asiantunteviin käsiimme!

Kahdeksas Aisti - Hetki vain sinulle. TERVETULOA! 
Sanna, Katariina, Jonna, Niko, Sanna K ja Kirsi


Sanna

Kosmetologi / sertifioitu ripsiteknikko / Guinot-tuotteet / Guinot kouluttaja / Frantsilan hoidot / Frantsilan tuotteet

Olen ollut alalla jo useita vuosia ja työskennellyt muun muassa kosmetiikkamyyjänä, sopimusyrittäjänä ja viimeisimpänä useamman vuoden kylpylässä kosmetologina ja hoitolan esimiehenä. Nyt oli oikea aika valjastaa osaamiseni ja kokemukseni omaan hoitolaan.
Erikoisalaani on ranskalaisen ammattikosmetiikkasarja Guinot'n erikoishoidot sekä yksilöllisen konsultaation kautta henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman laadinta. Toimin hoitolatoiminnan pyörittämisen lisäksi Guinot-sarjan kouluttajana Suomessa.
Olen myös sertifioitu ripsiteknikko klassisten ripsipidennysten saralla.

Haluan palvella jokaista yksilöllisesti ja ammattitaidolla, kuunnellen asiakkaan toiveita.

Työkavereiden mielestä Sanna on lahjakas ja iloinen hoito- ja tuotetietouden ammattilainen. Elämänmyönteisyys ja lämpö välittyy Sannan hoitavissa käsissä.

Empatian ja kauneuden haltijatar!

Jonna

Hieroja / Urheiluhieroja

Olen koulutettu hieroja / urheiluhieroja vuodesta 2015. Käytän hieronnoissani mm. klassista- ja urheiluhierontaa, trigger-painantaa, passiivisia- sekä MET -venytyksiä sekä liukukuppausta.

Ajatuksenani parhaan avun ja tuloksekkaan hieronnan takana on erilaisten tekniikoiden soveltaminen ja/tai yhdistäminen tehokkaaksi kokonaisuudeksi asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Työkavereiden mielestä Jonna on laajan ammattitaidon omaava iloinen ja pieni pohjoisen voimanpesä.

Energisyyden ja inspiraation tartuttava voima!

Katariina

Kynsimuotoilija FM

Olen toiminut kynsimuotoilijana yli 20 vuoden ajan ja Näytä Kyntesi -kynsisalonkini olikin toimialansa ensimmäisiä Tampereella. 

Yrittäjyyden ohella olen opiskellut kaksi maisterintutkintoa, hankkinut pedagogisia pätevyyksiä ja viime vuosina myös kolme lasta. Lasteni ollessa aivan pieniä pidin hieman taukoa yrittäjyydestä, mutta työskenneltyäni muutaman vuoden opettajana, projektipäällikkönä ja kosmetologikoulun johtajana aloin kaivata kuitenkin kovasti takaisin kynsimaailman ja kimalluksen pariin, ja täällä sitä nyt taas ollaan!

Erikoisosaamistani ovat kaikenlaisten rakennekynsien lisäksi myös vaurioituneiden kynsien korjaukset (myös varpaankynsien), näyttävät koristelut, kaunis ranskalainen manikyyri, ekstrapitkät kynnet sekä kauniit ja pysyvät kestolakkaukset. 

Palvelen asiakkaita joustavasti ja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Jos varauskalenteristani ei löydy sopivaa aikaa, voit ottaa minuun myös suoraan yhteyttä puhelimitse tai viestillä numeroon 044 553 0335.

Tervetuloa palveltavaksi!

Niko

Hieroja, urheiluhieroja

Nimeni on Niko Marttiini, kotoisin tundran keskeltä Rovaniemeltä, ammatiltani Valviran hyväksymä koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja.

Hierojana olen toiminut Suomessa sekä ulkomailla. Kokemusta matkan varrella on karttunut paljon ja minusta onkin erittäin tärkeä kohdata asiakas aina yksilönä jonka kautta pääsemme yhdessä pitkäkestoisiin positiivisiin tuloksiin.

Iloisesta asiakaspalvelustani nauttivat niin huippu-urheilijat kuin kroonisista kiputiloista kärsivät ihmiset. Olivatpa vaivasi siis suuria tai pieniä, tule rohkeasti käymään ja totea parhaaksi!

Työkavereiden mielestä Niko on helposti lähestyttävä urheilullinen pohjoisen poika.

Positiivinen energiapakkaus joka poistaa jumin kuin jumin!Sanna K

Kalevalainen Jäsenkorjaaja

Nimeni on Sanna Koivunen ja olen työskennellyt vuosia ihmisten hyvinvoinnin parissa suorittaen erilaisia työtehtäviä. Työuran ja vuosien kuluessa olen ehtinyt kouluttautua monin eritavoin ihmisen hyvinvointiin liittyen.

Hoidankin asiakkaani vuosien asiakaspalvelu kokemuksella ja lähestyn aina asiakasta yksilönä hakien juuri hänelle parasta hoitosuunnitelmaa sekä kokonaisuutta.

Kahdeksannessa Aistissa suoritan asiakkaille kalevalaista jäsenkorjausta ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Aistissa olen työskennellyt jo useamman vuoden ajan. Jäsenkorjaus opintojeni loppupuolella aloitin hoitojen suorittamisen Kisälli nimikkeen alla Aistissa. Vuodesta 2020 olen toiminut Aistissa täysin sertifioituna Kalevalaisena jäsenkorjaajana.

Jäsenkorjauksen avulla pystyn auttamaan sinua monissa erilaisissa vaivoissa ja kiputiloissa pehmytkudos mobilisaation avulla. Lue tarkemmin hoidosta ja sen esteistä palvelut sivuilta.

Ole rohkeasti suoraan yhteydessä minuun puhelimella jos sinulla on mitään kysymyksiä liittyen Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Minut tavoittaa suoraan numerosta 040 829 2343. Lämpimästi tervetuloa jäsenkorjaukseen.

Työkavereiden mielestä Sanna K on positiivinen ja energinen ihminen joka osaa palvella jokaista asiakasta yksilönä.

Energinen avun antaja!

Kirsi Föhr

Kalevalainen Jäsenkorjaus, Meridiaanihieronta, akupainanta, intialainen päähieronta

Olen valmistunut meridiaanihieronnan ja akupainannan ammattilaiseksi vuonna 2010 ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi kesällä 2020. Sain kipinän erilaisten täydentävien hoitojen opiskeluun Frantsilan hoivakursseilla, kun opiskelin luontoyrittäjyyttä Osaran ammattioppilaitoksessa 2005-2007. Samaan aikaan opiskelin myös shiatsua, josta myös meridiaanihieronnassa on vaikutteita. Teen myös intialaista päähierontaa.

Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus ja ihmistä on tärkeää hoitaa aina kokonaisvaltaisesti. Fyysisen kehon kautta hoidetaan myös psyykeä ja toisaalta, kun stressi lievittyy, moni fyysinenkin vaiva saattaa sen myötä helpottaa. Jokainen hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan.

Olen hoitajana asiakasta kuunteleva, empaattinen ja läsnäoleva. Olen hoitotyössä elementissäni ja paras kiitos on tyytyväinen asiakas, joka on saanut hoidostani apua.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoitoihin liittyen tai varauskalenteristani ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit ottaa minuun suoraan yhteyttä puhelimitse tai viestillä numeroon 045 6338892.

Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!