Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere - meidän ammattilaiset!

Kahdeksas Aisti

Kahdeksas Aisti on luotu yhteistyönä alan eri ammattilaisten kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja tarkkaan suunnitellut hoitokokonaisuudet.

Kosmetologiemme erikoisalaa ovat jalkojen- ja kasvojen ihon erilaiset ongelmat kuten kasvoilla akne, couperosa, kuivuus, ikääntymisen tuomat muutokset ja jaloissa kynsiongelmat ja virheasennoista johtuvat ihomuutokset. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman sokerointipalveluita joilla ihokarvat saadaan poistettua tehokkaasti ja hellävaraisesti

Meidän ammattitaitoiset kynsi-ja ripsiteknikot loihtivat sinulle upeat rakennekynnet ja klassiset ripsipidennykset niin arkeen kuin juhlaan. Aistin valikoimiin kuuluvat myös upeat Yumi Lashes ripsienkestotaivutukset ja Yumi Brows kulmien laminoinnit.

Hieronta rentouttaa ja hellii mieltä, mutta ennen kaikkea hieronnan ammattilaiset hoitavat kehon kiputiloja ja opastavat itsehoidossa. 

Hieronta- ja kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia hoitoja myös rentoutumistarkoitukseen. Valittavissa on vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito, aromaattisia hoitoja, pään ja kehon erikoishierontoja eri tekniikoilla sekä täydentäviä hoitoja kiinalaisiin oppeihin pohjautuen.


Koulutamme itseämme säännöllisesti jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpimästi tervetuloa asiantunteviin käsiimme!


Kahdeksas Aisti - Hetki vain sinulle. TERVETULOA!
Sanna, Katri, Jessica, Niko, Kirsi ja Klaara


Sanna

Kosmetologi / sertifioitu ripsiteknikko / Guinot-tuotteet / Guinot kouluttaja / Frantsilan hoidot / Frantsilan tuotteet

Olen ollut alalla jo useita vuosia ja työskennellyt muun muassa kosmetiikkamyyjänä, sopimusyrittäjänä ja viimeisimpänä useamman vuoden kylpylässä kosmetologina ja hoitolan esimiehenä. Nyt oli oikea aika valjastaa osaamiseni ja kokemukseni omaan hoitolaan.
Erikoisalaani on ranskalaisen ammattikosmetiikkasarja Guinot'n erikoishoidot sekä yksilöllisen konsultaation kautta henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman laadinta. Toimin hoitolatoiminnan pyörittämisen lisäksi Guinot-sarjan kouluttajana Suomessa.
Olen myös sertifioitu ripsiteknikko klassisten ripsipidennysten saralla.

Haluan palvella jokaista yksilöllisesti ja ammattitaidolla, kuunnellen asiakkaan toiveita.

Työkavereiden mielestä Sanna on lahjakas ja iloinen hoito- ja tuotetietouden ammattilainen. Elämänmyönteisyys ja lämpö välittyy Sannan hoitavissa käsissä.

Empatian ja kauneuden haltijatar!


Klaara

Hieroja / Urheiluhieroja

Moikka! Nimeni on Klaara Väätäinen, ja olen ammattitaitoinen urheiluhieroja, jolla on useamman vuoden kokemus alalta.

Minua ajoi aikoinaan alalle intohimo ihmisten auttamista kohtaan. Työssäni pääsen ratkaisemaan monenlaisia vaivoja, joista yleisimpiä ovat niska- ja hartiaseudun jumit.

Olen erikoistunut klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi purentalihasten hierontaan.

Käytän työssäni monipuolisia hierontatekniikoita, joita osaan hyödyntää yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Pystyn myös valitsemaan juuri sinulle sopivan hoitotavan. Saan erityiskiitosta hyvistä otteistani ja vaivojen lievittämisestä. Lisäksi minua pidetään kuulemma rentouttavana juttuseurana.

Jos kaipaat kunnon rentoutusta kehollesi ja mielellesi tai tarvitset apua vaivoihin, varaa aika mulle hierontaan niin tavataan meidän viihtyisässä hoitolassamme.

Innolla ja suurella sydämellä 
Klaara 😊

Niko

Hieroja, urheiluhieroja

Nimeni on Niko Marttiini, kotoisin tundran keskeltä Rovaniemeltä, ammatiltani Valviran hyväksymä koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja.

Hierojana olen toiminut Suomessa sekä ulkomailla. Kokemusta matkan varrella on karttunut paljon ja minusta onkin erittäin tärkeä kohdata asiakas aina yksilönä jonka kautta pääsemme yhdessä pitkäkestoisiin positiivisiin tuloksiin.

Iloisesta asiakaspalvelustani nauttivat niin huippu-urheilijat kuin kroonisista kiputiloista kärsivät ihmiset. Olivatpa vaivasi siis suuria tai pieniä, tule rohkeasti käymään ja totea parhaaksi!

Työkavereiden mielestä Niko on helposti lähestyttävä urheilullinen pohjoisen poika.

Positiivinen energiapakkaus joka poistaa jumin kuin jumin!
Katri

Kosmetologi, jalkojenhoitaja, Guinot hoidot, Guinot tuotteet, sokeroinnit, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit 

Olen toiminut SKY-kosmetologina vuodesta 2018 toimien ensin kevytyrittäjänä ja viimeisimpänä työskentelin apteekissa kosmetologina ja teknisenä työntekijänä. 

Apteekkiurallani olen ollut mukana avaamassa apteekin yhteydessä toimivaa kauneushoitolaa Ihoterapiakeskus Orkideaa. 

Nyt on tullut oikea aika levittää siipeni yrittäjyyteen intohimoni parissa. Jo opiskelujen ohella kouluttauduin tekemään ripsien kestotaivutuksia sekä sokerointeja ja ne ovat edelleen yksi vahvimmista erikoisosaamisistani.

 Minulla on useamman vuoden kokemus ammattikosmetiikkasarjojen Guinot'n ja pHformulan parissa, joilla olen tehnyt yksilöityä ihonhoitosuunnitelmia saavuttaen upeita tuloksia. Kokemusta löytyy myöskin vaativimpienkin jalkojen hoidosta, sillä minulla on lisäksi jalkojenhoidon ammattitutkinto.

Palvelen jokaista yksilöllisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Työssäni olen tarkka ja tunnollinen. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisilta asiakaspalvelualoilta.

Lämpimästi tervetuloa hoidettavakseni!


Jessica

Kosmetologi, jalkojenhoito, Guinot hoidot, Guinot tuotteet, sokeroinnit, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2013, jonka jälkeen olen jatkuvasti kehittänyt ammattitaitoani erilaisilla kauneudenhoitoalan koulutuksilla ja ammattitutkinnoilla. Lähes koko työurani olen kartuttanut kahdessa eri apteekkihoitolassa - ensin kotikonnuillani Etelä-Pohjanmaalla ja viimeisimpänä täällä Tampereella, Linnainmaan apteekissa.

Kahdeksannessa Aistissa tarjoamani palvelut kattavat Guinot ja pHformula kasvohoidot, sokeroinnit, Yumi Lashes -ripsien kestotaivutukset, Yumi Brows -kulmien laminoinnit, kestovärjäykset sekä jalkahoidot, joita kaikkia teen useamman vuoden kokemuksella.

Minulle tyytyväinen asiakas on työni paras palkinto, jonka vuoksi pyrin aina tarjoamaan asiakkaille positiivisen hoitolakokemuksen. Erityistä kiitosta asiakkailta olen saanut huolellisuudestani, rauhallisuudestani sekä ystävällisestä ja iloisesta olemuksestani. Lämpimästi tervetuloa palveltavakseni Kahdeksanteen Aistiin!Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!