Kahdeksannen Aistin Lahjakortit - Kauneushoitola Tampere

Kauneushoitola lahjakortit, hierontalahjakortit, lahjakortit jäsenkorjaajalle- hemmottelulahjakortti mikä ihana yllätys läheiselle!

Lahjakortti kauneushoitolaan, hierontalahjakortti, kasvohoitolahjakortti, lahjakortti kalevalaiseen jäsenkorjaukseen, kuumakivihierontalahjakortti, ripsienpidennyslahjakortti, meridiaanihierontalahjakortti, lahjakortti intialaiseen päähierontaan, parihierontalahjakortti, jalkahoitolahjakortti, käsihoitolahjakortti.

Lahjakortti kauneushoitolaan:

Ilahduta läheistä ylellisellä sekä varmasti mieluisalla lahjalla ja hanki lahjakortti hoitolaamme.
Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle tai johonkin tiettyyn hoitoon.  

Sähköinen lahjakortti käytettävissäsi välittömästi tilauksesta:

Voit ostaa sähköisen lahjakortin lahjakorttikoneen kautta. Tämän lahjakortin voit toimittaa sähköisesti itse eteenpäin tai vaihtoehtoisesti voit tulostaa sen kotona. Lahjakortti on käytettävissä muutaman minuutin sisään tilauksesta ja maksuvälineenä käyvät yleisimmät luotto- ja pankkikortit.

Ylellinen lahjakortti omassa lahjakortti kuoressa:

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lahjakortin verkkokauppamme kautta suoraan tietylle palvelulle tai valitsemallesi summalle. Toimitamme korkealaatuisen Kahdeksannen Aistin lahjakortin tyylikkäässä lahjakuoressa haluamaasi osoitteeseen tai sen voi noutaa tarvittaessa liikkeestämme. Voit myös halutessasi valita sähköposti toimituksen jolloin toimitamme sähköisen lahjakortin sinulle sähköpostiin. Sähköisen lahjakortin voit toimittaa sähköpostilla eteenpäin tai tulostaa tarvittaessa itse. Lahjakortin toimitus sähköpostilla viimeistään 24h sisään tilauksesta. Maksuvälineeksi verkkokaupassa käyvät yleisimmät verkkomaksut, pivo, mobilepay sekä luotto-ja pankkikortit

Näin ostan sähköisen lahjakortin:

Toimi seuraavasti halutessasi ostaa lahjakortin tietylle summalle lahjakorttikoneen kautta. Täytä alla olevan kaavakkeen tiedot. Lahjakorttikaupassa voit valita lahjakortin ulkoasun, lahjakortin arvon ja kenelle lahjakortti osoitetaan. 

Näin ostan lahjakortin verkkokaupasta:

Toimi seuraavasti halutessasi ostaa lahjakortin verkkokaupasta. Siirry verkkokauppaan tai sivun alaosaan. Valitse haluamasi lahjakortti ja siirry verkkokaupan ostoskärryyn ja viimeistele tilaus. Voit valita haluamasi maksutavan sekä toimitustavan suoraan tilausta tehdessäsi. 

Lahjakortin noutaminen suoraan kauneushoitolasta:

Vaihtoehtoisesti voit noutaa lahjakortin suoraan meidän hoitolastamme Tuomiokirkonkatu 8. 33100 Tampere. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä eikä niitä voida vaihtaa rahaksi.

Etkö löytänyt haluamaasi lahjakorttia? 

Rakennamme tarvittaessa lahjakortin sisällön toiveesi mukaan. Kaikissa kysymyksissä liittyen lahjakortteihin ole rohkeasti yhteydessä meidän suuntaan puhelimen (050 408 9918) tai sähköpostin (info@8aisti.com) kautta. Lahjakortin voit ostaa myös liikkeestä hyödyntäen hyvinvointi ePassin tai Smartum hierontaedun saldoa. Näin pystyt hyödyntämään esimerkiksi vanhentuvan saldon kätevästi. 

Kokoelmat

Lue lisää myös meidän hyvinvointipalveluista, tutustu verkkokaupan tuotteisiin tai tarkasta viimeiset tarjoukset!

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!