Kahdeksannen Aistin Lahjakortit

Kahdeksannen Aistin Lahjakortit - mikä ihana yllätys läheiselle


Ilahduta läheistä ylellisellä sekä varmasti mieluisalla lahjalla ja hanki lahjakortti hoitolaamme.
Voit ostaa lahjakortin haluamallenne summalle tai johonkin tiettyyn hoitoon.

Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä eikä niitä voida vaihtaa rahaksi. Voit ostaa lahjakortin suoraan verkkosivujemme kautta haluamallesi summalle. Näin toimimalla pystyt tulostamaan lahjakortin välittömästi. Halutessasi lahjakortin tietylle palvelulle voit ostaa sen suoraan verkkokaupastamme tai hoitolaltamme. Verkkokaupasta ja hoitolasta ostetut lahjakortit toimitetaan toivomaasi osoitteeseen toiveesi mukaisesti.

Huomioi väliaikainen muutos lahjakorttien voimassaoloaikoihin. Kaikki 16.3.2020 jälkeen ostetut uudet lahjakortit ovat voimassa 12 kk, muutos on voimassa toistaiseksi.

Toimi seuraavasti halutessasi ostaa lahjakortin tietylle summalle. Täytä alla olevan kaavakkeen tiedot. Lahjakorttikaupassa voit valita lahjakortin ulkoasun, lahjakortin arvon ja kenelle lahjakortti osoitetaan. Kun haluat ostaa lahjakortin johonkin ennalta määriteltyyn palveluun valitse haluttu palvelu sivun alaosasta tai siirry suoraan meidän verkkokauppaan.

Vaihtoehtoisesti voit noutaa lahjakortin suoraan meidän hoitolastamme Tuomiokirkonkatu 8. 33100 Yhteydenotto Tampere. Toimitamme myös lahjakortin haluamaasi osoiteeseen tai rakennamme lahjakortin sisällön toiveesi mukaan. Kaikissa kysymyksissä liittyen lahjakortteihin ole rohkeasti yhteydessä meidän suuntaan puhelimen (050 408 9918), sähköpostin (info@8aisti.com) välityksellä tai poikkea hoitolassamme.Lahjakortin voit ostaa myös liikkeestä hyödyntäen hyvinvointi ePassin tai Smartum hierontaedun saldoa. Näin pystyt hyödyntämään esimerkiksi vanhentuvan saldon kätevästi. 

Lahjakortti kasvohoito luontoäidin

Ihana lahjakortti luontoäidin kasvohoitoon Luontoäidin kasvohoito 60 min Hoito suunnitellaan paikan päällä asiakkaan tarpeen mukaisesti ja toteutaan Frantsilan yrttitilan tuotteilla. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

75.00 €

Lahjakortti kasvohoito täydellinen

Ihana lahjakortti täydelliseen kasvohoitoon Täydellinen kasvohoito 90 min Hoito sisältää ihon syväpuhdistuksen ja timanttihionnan (tarpeen mukaan), hieronnan, kestovärit ripsiin ja kulmiin ja naamion.  Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.  

92.00 €

Lahjakortti jalkahoito 60min

Ihana lahjakortti jalkahoitoon Jalkahoito 60 min Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon ja hieronnan. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

62.00 €

Lahjakortti jalkahoito täydellinen

Ihana lahjakortti täydelliseen jalkahoitoon Täydellinen jalkahoito 75 min Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien ja kynsien hoidon, lakkauksen ja hieronnan. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.    

72.00 €

Lahjakortti käsihoito täydellinen

Ihana lahjakortti täydelliseen käsihoitoon Täydellinen käsihoito 45 min Hoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen huollon ja lakkauksen ja hieronnan Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.     

52.00 €

Lahjakortti käsihoito täydellinen

Ihana lahjakortti täydelliseen käsihoitoon Täydellinen käsihoito 45 min Hoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen huollon ja lakkauksen ja hieronnan Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.     

52.00 €

Hierontalahjakortti klassinen

Ihana lahjakortti klassiseen hierontaan. Klassinen hieronta on perinteinen hieronnan muoto. Hieronta rentouttaa lihaksistoa, tehostaa aineenvaihtoa ja nopeuttaa lihaksiston palautumista esimerkiksi rasituksesta. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.

Alkaen 36.00 €

Hierontalahjakortti urheilu

Ihana lahjakortti urheiluhierontaan. Urheiluhieronta on perinteinen hieronnan muoto. Hieronta rentouttaa lihaksistoa, tehostaa aineenvaihtoa ja nopeuttaa lihaksiston palautumista esimerkiksi rasituksesta. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.

Alkaen 36.00 €

Hierontalahjakortti aromaattinen öljyhieronta

Ihana lahjakortti aromaattiseen öljyhierontaan. Rentouttava hieronta Frantsilan yrttiöljyllä toiveesi mukaan. Hieronta rentouttaa lihaksistoa, tehostaa aineenvaihtoa ja nopeuttaa lihaksiston palautumista esimerkiksi rasituksesta. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.

Alkaen 64.00 €

Hierontalahjakortti intialainen päähieronta

Ihana lahjakortti intialaiseen päähierontaan. Rentouttava hoitomuoto, jonka juuret ovat vanhassa intialaisessa Ayurveda-perinteessä. Hoito tehdään istuma-asennossa noudattaen perinteistä intialaista oppia.. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.

Alkaen 47.00 €

Hierontalahjakortti kuumakivihieronta

Lahjakortti ihanaan kuumakivihierontaan. Syvälle painautuva lämpö rentouttaa tehokkaasti ja laukaisee lihasjumeja. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta. 

Alkaen 57.00 €

Lahjakortti liukukuppaukseen yrttiöljyllä

Lahjakortti ihanaan liukukuppaukseen yrttiöljyllä, sisältää hieronnan kasvoille. Lihaksiston nestekiertoon. Esim turvotukset, lihasjännitykset, fasciakireydet. Aineenvaihdunnan sekä verenkierron tehokas vilkastuttaminen. Selluliitin hoito. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.  

Alkaen 45.00 €

Lahjakortti Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen

Ihana lahjakortti Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteeseen pohjautuva mobilisaatio hoito jossa käsitellään pehmytkudoksia. Hoidossa käsitellään koko vartalo ja hoidon pituus vaihtelee 90 - 120 min välillä. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

65.00 €

Lahjakortti ripsienpidennys klassinen

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa uusiin klassisiin ripsienpidennyksiin. Klassisissa pidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liitetään yksittäinen pidennyskuitu. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

100.00 €

Lahjakortti ripsienpidennys volyymi

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa uusiin volyymi ripsienpidennyksiin. Volyymi pidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liimataan viuhka pidennyskuituja. Näin ripsistä voidaan muotoilla entistä näyttävämmät. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

130.00 €

Lahjakortti ripsienpidennysten huoltoon (klassinen)

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa klassisten ripsienpidennysten huoltoon. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

65.00 €

Lahjakortti ripsienpidennysten huolto (volyymit)

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa volyymi ripsienpidennysten huoltoon (90min). Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

90.00 €

Lahjakortti rakennekynnet geeli huolto

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa rakennekynsien huoltoon. Geeli rakennekynsien huolto, moniväri, runsaskoristelu. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.    

65.00 €

Lahjakortti rakennekynnet uudet

Ihana lahjakortti uusiin rakennekynsiin (geeli) Sisältää uudet rakennekynnet (geeli) sekä valitsemasi koristelun. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.    

85.00 €

Lahjakortti luonnonkynnen vahvistus geelillä

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa luonnonkynnen vahvistukseen geelillä. Luonnonkynsi vahvistetaan rakennegeelillä ja viilataan haluttuun muotoo, sisältää haluamasi koristelut. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.    

55.00 €

Lahjakortti luonnonkynnen geelauksen huoltoon

Ihana lahjakortti joka oikeuttaa luonnonkynnen geelauksen huoltoon. Vanhat geelaukset otetaan viilaamalla pois ja laitetaan uusi väri sekä valitsemasi koristelut. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.    

50.00 €

Lahjakortti kasvohoito Guinot Hydradermie Youth

Ihana lahjakortti Guinot kasvohoitoon Hydradermie Youth 60 min Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy - laitteella palautetaan solujen elinvoimaa - hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, ravitseva, kirkastava, kiinteyttävä, uudistava, aurinkoon valmistava/auringon jälkeen korjaava- mikä on sinun kauneustavoitteesi? Erikoisgeelin syväimeytyksen lisäksi hoito aina syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja rentouttaa ihon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.   

101.00 €

Lahjakortti kasvohoito Guinot hydradermie lift

Ihana lahjakortti Guinot hydradermie lift kasvohoitoon Hydradermie Lift 60 min  Kasvoja kohottava upea erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimuloinnin, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle! Suositellaan useamman kerran sarjahoitona. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.    

101.00 €

Lahjakortti kasvohoito Guinot Hydradermie Intensive

Ihana lahjakortti Guinot Hydradermie Intensive kasvohoitoon Hydradermie Intensive 105 min Tehokas yhdistelmähoito Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift hoidoista. Sisältää lisäksi erikoisampullit. Todellinen kuningatarhoito! Hydradermie Youth  Patentoidulla Guinot Hydraderm Cellular Energy - laitteella palautetaan solujen elinvoimaa - hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös eri ikäisille ihoille. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, ravitseva, kirkastava, kiinteyttävä, uudistava, aurinkoon valmistava/auringon jälkeen korjaava- mikä on sinun kauneustavoitteesi? Erikoisgeelin syväimeytyksen lisäksi hoito aina syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja rentouttaa ihon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hydradermie Lift  Kasvoja kohottava upea erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimuloinnin, seerumihieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle! Suositellaan useamman kerran sarjahoitona. Upea Kahdeksannen Aistin lahjakortti lahjakuoressa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja sen voi käyttää valittuun palveluun. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaiseen osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen hoitolasta.  

138.00 €

    Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!