Kahdeksannen Aistin Lahjakortit

Kahdeksannen Aistin Lahjakortit - mikä ihana yllätys läheiselle


Ilahduta läheistä ylellisellä sekä varmasti mieluisalla lahjalla ja hanki lahjakortti hoitolaamme.
Voit ostaa lahjakortin haluamallenne summalle tai johonkin tiettyyn hoitoon.

Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä eikä niitä voida vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voit ostaa suoraan hoitolastamme, jolloin voit ostaa ja tulostaa sen itse kotisivujemme kautta tai voimme halutessasi lähettää lahjakortin sinulle tai lahjan saajalle.

Huomioi väliaikainen muutos lahjakorttien voimassaoloaikoihin. Kaikki 16.3.2020 jälkeen ostetut uudet lahjakortit ovat voimassa 12 kk, muutos on voimassa toistaiseksi.

Toimi seuraavasti halutessasi ostaa lahjakortin tietylle summalle. Täytä alla olevan kaavakkeen tiedot. Lahjakorttikaupassa voit valita lahjakortin ulkoasun, lahjakortin arvon ja kenelle lahjakortti osoitetaan sekä toimitusosoitteen. Kun haluat ostaa lahjakortin johonkin ennalta määriteltyyn palveluun valitse haluttu palvelu sivun alaosasta tai siirry suoraan meidän verkkokauppaan.

Vaihtoehtoisesti voit noutaa lahjakortin suoraan meidän hoitolastamme Tuomiokirkonkatu 8. 33100 Yhteydenotto Tampere. Toimitamme myös lahjakortin haluamaasi osoiteeseen tai rakennamme lahjakortin sisällön toiveesi mukaan. Kaikissa kysymyksissä liittyen lahjakortteihin ole rohkeasti yhteydessä meidän suuntaan puhelimen (050 408 9918), sähköpostin (info@8aisti.com) välityksellä tai poikkea hoitolassamme.Lahjakortin voit ostaa myös liikkeestä hyödyntäen hyvinvointi ePassin tai Smartum hierontaedun saldoa. Näin pystyt hyödyntämään esimerkiksi vanhentuvan saldon kätevästi. 

Kokoelmat