Kustomoidut kasvohoidot pHformulan ammattituotteilla ja neulaukset- Kauneushoitola Tampere

Kustomoidut pHformula ihon pinnoitus kasvohoidot sekä nano-ja mikroneulaukset asiakkaan ihotarpeiden mukaisesti

pHformula pinnoitushoidot A.C./ C.R./ A.G.E./ M.E.L.A, pHformula A.R.T kasvohoidot, nanoneulaus, mikroneulaus

pHformula ihonpinnoitukset:

"pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit"

Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä. pHformulan kemiallisten pinnoitusten toiminta perustuu kontroltuihin huolellisesti asiakkaan tarpeisiin valittuihin pinnoituksiin jotka stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivisten solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, ilman ihotraumaa ja pinnalista ärsytystä.

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

pHformula nano-ja mikroneulaus:

Nanoneulauksella voidaan hoitaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista, hyperpigmentaatiota, aknearpia, kuivuutta ja kroonista punoitusta. Nanoneuloja käytetään protokollissa ihon happopinnoitusratkaisuiden kanssa. Kokonaisvaltainen, ihoa vaurioimaton hoito tuo välitöntä hehkua ja optimaalisia hoitotuloksia ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Mikroneulauksella voidaan hoitaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista, hyperpigmentaatiota, aknearpia, kuivuutta ja kroonista punoitusta. Mikroneulat ja transdermaaliset liuokset tuovat iholle kollageeni-induktioterapiaa, eli stimuloivat uutta kollageenia ihon nuorentamiseen ja rakenteen parantamiseen. Hoidoissa käytetään 12 ruostumattomasta teräksestä valmistettua neulaa jotka voidaan säätää eri ihosyvyyksiin ja optimoida hoitotulokset.

pHformula asiantuntija sinun tukena ihonhoidon haasteissa:

pHformula kosmetologi on sinun henkilökohtainen ihonhoidon ekspertti. Kosmetologisi määrittää jokaisella hoitokerralla juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi vastaavan kemiallisen pHformula pinnoituksen, jonka tulokset näet välittömästi. Saat lisäksi sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn ihonhoito-ohjelman, jolla jatkat tehokasta hoitoa kotona. Säännöllisillä kauneushoitola hoidoilla ja laadukkaalla kotihoidolla, ihosi säteilee kauniina joka päivä.

Kuinka valitsen oikean pHformula hoidon:

Voit rentoutunein mielin valita ensimmäisellä kerralla vain haluamasi hoidon pituuden 30min, 60min tai 90min, suosittelemme ensimmäiselle hoitokerralla 60min hoitoaikaa. Ammattitaitoinen kosmetologi valitsee sinun hoitotavoitetta parhaiten tukevan hoitokokonaisuuden hoitolalla ihokonsultaation jälkeen. Sinun tehtäväksi jää vain tulla hoitoon ja nauttia tuloksellisesta hoidon lopputuloksesta. Kaikissa pHformula hoitoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Katri Kalaevaan. Katrin tavoitat parhaiten suoraan numerosta 044 0170269

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. pHformula kasvohoidot ja pinnoitukset suoritetaan korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat meille tärkeintä. Hoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

pHformula kasvohoito on kestävä investointi omaan kauneuteen ja ihonhyvinvointiin!


pHformula pinnoitushoidot A.C./ C.R./ A.G.E./ M.E.L.A. Sekä nanoneulaus ja mikroneulaus

Kasvohoidot, ihonpuhdistus, kiinteytys, kuorinta

(hinnat voimassa 2.6.2024 eteenpäin)

Uutuus! pHformula H.Y.D.R.A glow kasvohoito 75min

Välitöntä kosteutusta ja heleytystä iholle. Hoito sisältää hellävaraisen happokuorinnan, hemmottelevan ja ravitsevan hieronnan, C-vitamiinikäsittelyn sekä erikoisnaamion.

114€

pHformula A.C / C.R / A.G.E. / M.E.L.A. kasvohoito 30min

pHformula pinnoitushoito ilman lisäosuuksia (lue hoitokuvaukset sivun alaosasta)

81€

pHformula A.C / C.R / A.G.E. / M.E.L.A. kasvohoito 60min

pHformula pinnoitushoito +2 lisäosuutta (lue hoitokuvaukset sivun alaosasta)

Valittavat lisäosuudet: naamiokäsittely, VITA C pinnoituskäsittely, N.E.C.K. complex kaulan pinnoituskäsittely, hieronta (dekoltee, kaula, kasvot), Inside out Touch-terapia.

114€

pHformula A.C / C.R / A.G.E. / M.E.L.A. kasvohoito 90min

pHformula pinnoitushoito +3 lisäosuutta (lue hoitokuvaukset sivun alaosasta)

Valittavat lisäosuudet: naamiokäsittely, VITA C pinnoituskäsittely, N.E.C.K. complex kaulan pinnoituskäsittely, hieronta (dekoltee, kaula, kasvot), Inside out Touch-terapia.

147€

pHformula 365 kustomoitu kasvohoito 60 - 75min

Peruskasvohoito pHformulan ammattituotteilla asiakkaan ihotarpeiden mukaan. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, yhden lisäosuuden ja naamion.

114€

pHformula Nanoneulaus 60min 

Hoidolla voidaan hoitaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista, hyperpigmentaatiota, aknearpia, kuivuutta ja kroonista punoitusta. Nanoneuloja käytetään protokollissa ihon happopinnoitusratkaisuiden kanssa. Kokonaisvaltainen, ihoa vaurioimaton hoito tuo välitöntä hehkua ja optimaalisia hoitotuloksia ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon hoitotavoitteisiin sopivan happopinnoituksen, aktiiviliuoksen nanoneulauksen sekä rauhoittavan ja kosteuttavan erikoisnaamion. Hoito suunnitellaan aina ottaen huomioon, ihon tarpeet, vasta-aiheet ja ihon kunto hoitohetkellä. Suosittelemme valitsemaan hoidon yhteyteen lisäpalveluna V.I.T.A C kirkastavan tehohoidon sekä kaulan ja dekolteen käsittelyn. Voit valita lisäpalvelut ajanvarauksen yhteydessä.

129€

pHformula Mikroneulaus 60min

Hoidolla voidaan hoitaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista, hyperpigmentaatiota, aknearpia, kuivuutta ja kroonista punoitusta. Mikroneulat ja transdermaaliset liuokset tuovat iholle kollageeni-induktioterapiaa, eli stimuloivat uutta kollageenia ihon nuorentamiseen ja rakenteen parantamiseen. Hoidoissa käytetään 12 ruostumattomasta teräksestä valmistettua neulaa jotka voidaan säätää eri ihosyvyyksiin ja optimoida hoitotulokset. Tällä kokonaisvaltaisella hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia. Hoito suunnitellaan aina ottaen huomioon, ihon tarpeet, vasta-aiheet ja ihon kunto hoitohetkellä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon hoitotavoitteisiin sopivan happopinnoituksen, aktiiviliuoksen mikroneulauksen sekä rauhoittavan ja kosteuttavan erikoisnaamion. Suosittelemme valitsemaan hoidon yhteyteen lisäpalveluna V.I.T.A C kirkastavan tehohoidon sekä kaulan ja dekolteen käsittelyn. Voit valita lisäpalvelut ajanvarauksen yhteydessä.

129€


pHformula pinnoitushoidot

A.G.E. pinnoitus

Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.A.C. pinnoitus

Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.M.E.L.A. pinnoitus

Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen. Innovatiivisen ja erittäin tehokkaan toimintatavan ansiosta merkittävän näkyvät tulokset saavutetaan riskittömästi.

Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon.C.R. pinnoitus

Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.


Pinnoitushoitoa edeltävä kotihoito

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja stimulaatioreaktioiden minimoimiseksi on suositeltavaa, että asiakas käyttää sopivaa kosmetologin suosittelemaa pHformula tuotetta 2-3 viikkoa ennen pinnoituskäsittelyä.

Pinnoitushoidon jälkeen käytettävä kotihoito

Asiakkaan tulisi käyttää pHformula E.X.F.O. cleanse puhdistustuotetta jälkihoitona ihoa rauhoittavaan puhdistukseen ja kuorintaan.

Asiakkaan tulisi käyttää määrättyjä pHformula palauttavia hoitotuotteita parantamaan kokonaistuloksia ja auttamaan hoidon jälkeisissä paranemisprosesseissa.

pHformula U.V. protect SPF 30+/50+ suojaavan päivävoiteen käyttö on tärkeää ihon suojaamiselle UV säteilyltä. Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.pHformula 365 kustomoitu kasvohoito 

Peruskasvohoito pHformulan ammattituotteilla asiakkaan ihotarpeiden mukaan. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, yhden lisäosuuden ja naamion. 


pHformula lisäosuudet


Naamiokäsittely

Ihotyypin mukaan valittava erikoisnaamio


V.I.T.A. C kirkastava tehohoito

Suuri c-vitamiinin biologinen hyötyosuus saavutetaan ainutlaatuisen tehokkaasti ihoon imeytyvällä koostumuksella. Kehittyneellä käsittelyllä hoidetaan ensimmäisiä merkkejä ihovaurioista. L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja. Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoinen.


N.E.C.K. complex kaulan pinnoituskäsittely

Neck complex pinnoitusgeeli on tarkoitettu vaativalle kaulan ja dekolteen iholle.

Herkälle erikoisalueelle suunniteltu tuote kuorii kevyesti sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hoito vähentää ennenaikaisen ikääntymisen näkyvyyttä, parantaen yleistä ihon kuntoa. Kaulahoito voidaan yhdistää kaikkiin pHformula käsittelyihin.


Hieronta

Rentouttava dekolteen, kaulan ja kasvojen hieronta.


INSIDE OUT Touch terapia

"Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia"

pHformulan Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat ovat kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä ihon pinnoitushoitojen kanssa.

Tämä ainutlaatuinen hoitoyhdistelmä tuo kaikki edut, joita iho tarvitsee. Sen ainutlaatuinen vaikutus parantaa ihon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitoyhdistelmä auttaa saavuttamaan säteilevän nuoren ihon, tuoden esiin näkyvästi kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon hoitossarjan jälkeen.

​Touch-terapioiden tekniikat kuhunkin ihon häiriötilaan on yksinomaan pHformulalle kehittänyt maailmankuulu Lone Sörensen, joka on maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun omistaja. Lonen kehittämiä tekniikoita inspiroivat muinaiset tekniikat eri kulttuureista, kuten refleksologia, akupunktio sekä neurologia.Varaa tästä aika tulokselliseen kasvohoitoon!