Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus -Se perinteitä kunnioittava hoitomuoto


Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteinen hoitomuoto. Se avaa ja tasapainottaa koko kehoa. Kalevalaisella jäsenkorjauksella tarkoitetaan perinteeseen pohjautuvaa pehmytkudoskäsittelyä eli mobiilisaatiohoitoa. Jossa käsitellään kaikki tuki-ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet, kipua välttäen.

Kun kehon virheasentoja korjataan ja lihaskireyksiä avataan, helpotetaan niistä johtuvia kiputiloja ja vältytään turhilta särkylääkkeiden syönniltä. Hoidoista on usein saatu apua myös päänsärkyihin mm. migreeni on helpottanut. Liikeratojen ja nivelten toiminta palautuu, hermojen pinnetilat vapautuvat, kudospaine purkautuu ja aineenvaihdunta paranee.

Kalevalainen jäsenkorjaus on EU-nimisuojattu tieteellisesti tutkittu hoitomuoto. 

Kahdeksannesta Aistissa on nyt mahdollisuus saada Kalevalaista jäsenkorjausta edullisena opiskelijahoitoitona.  Hoidot meillä suorittaa Sanna Koivunen joka on suorittanut perus-ja jatko-opinnot Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta Kansanlääkintäseura Ry:n koulutuksessa. Sanna valmistuu laillistetuksi Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi syksyllä 2020.

Kalevalainen jäsenkorjaus soveltuu melkein kaikille, mutta on muutamia esteitä hoidoille. Keskustele hoitajan kanssa ennen hoidon varaamista jos sinulla on todettu akuutti luunmurtuma, kasvain, syöpä, akuutti tulehdus, erinlaiset ihon infektiot, hermotuksen vauriot, suurentunut kilpirauhanen, suurentuneet imusolmukkeet, hemofilia, hermojuuriaukon ahtauma, atroosi, kaulavaltimoiden ahtaumat, paha sydänvika, tahdistin, spondylolyysi, sidekudostauti, reuma ja raskaus (koskee opiskelija hoitoja)

Hoidon jälkeen on tarpeen juoda 1,5-2 litraa vettä,  se auttaa kehoa puhdistumaan. Seuraavat 2-3 vuorokautta on hyvä antaa kehon levätä. Saunomista, raskasta liikuntaa ja alkoholia tulee välttää.


HINNASTO

Kalevalainen jäsenkorjaus - opiskelijahoito

Kalevalainen jäsenkorjaus 90-120min

Kalevalaisella jäsenkorjauksella tarkoitetaan perinteeseen pohjautuvaa pehmytkudoskäsittelyä eli mobilisaatiohoitoa, jossa käsitellään kaikki tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet, kipua ehdottomasti välttäen

59


Hoito toteutetaan kokonaisvaltaisesti ja pehmeästi asiakasta kuunnellen. Hoito sopii kaikenikäisille lapsista senioreihin.

Hoidossa tasapainotetaan kehon kineettinen ketju jalkateristä päähän saakka. Hoito lisää lihasten ja nivelten liikkuvuutta, avaa lihaskalvoja sekä parantaa kudosnesteiden kiertoa ja hermotoimintaa ja siten tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

Kärsitkö jostain seuraavista ongelmista:

 • Jalkojen erimittaisuus
 • Kasvukivut
 • Niskan tai hartioiden kivuista
 • Polvien tai kyynärpään kivuista
 • Kantapää kivuista
 • Selkäkivuista
 • Rannekanavan oireyhtymästä
 • Lihas kieryksistä tai heikkouksista
 • Asentohuimauksesta tai migreenistä
 • Erityyppisistä pääkivuista
 • TOS-oireista
 • Ryhtivirheistä

Kaikkia näitä vaivoja voidaan helpottaa Kalevalaisen jäsenkorjauksen avulla.