Kahdeksannen Aistin Myyntituotteet

Kahdeksannen Aistin ihanat Guinot- ja Frantsila kotihoitotuotteet


Kauneushoitola Kahdeksannesta Aistista löydät myös laajan valikoiman Guinot ja Frantsila kotihoitotuotteita. Tule tutustumaan paikan päälle tuotteisiin jolloin ammattitaitoinen kosmetologi voi määritellä juuri sinulle oikeat ja tehokkaat kotihoitotuotteet. Tuotteet voit ostaa suoraan meidän hoitolastamme tai voit olla yhteydessä hoitolaamme puhelimen (050 408 9918) tai sähköpostin (info@8aisti.com) välityksellä ja tarvittaessa postitamme tuotteet kotiisi.

Frantsila

Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta.

Guinot

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot perustettiin vuonna 1963. Perustaja Rene Guinot oli kemian insinööri. 

Farmasian tohtori, Jean Daniel Mondin otti yrityksen haltuunsa vuonna 1972: tieteeseen pohjautuvan ammattitaitoisen ihonhoidon filosofia saa alkunsa. Mondin teki alkuaikoina tiivistä yhteistyötä isänsä, plastiikkakirurgi Maurice Mondinin kanssa. Mondinin pitkäjänteinen työ tuotekehityksen parissa näkyy tuotesarjan jäljittelemättömissä, korkealaatuisissa aineyhdistelmissä, joiden häikäisevät vaikutukset ja tulokset ovat kiistattomia.