Guinot, LCN ja Frantsila tuotteet suoraan kotiisi verkkokaupasta!

Laadukkaat ihonhoitotuotteet suoraan verkkokaupastamme! 

Guinot tuotteet, Frantsila tuotteet, LCN tuotteet ja lahjakortit

Runsas valikoima, kotimainen verkkokauppa, nopea ja turvallinen toimitus.

Kauneushoitola Kahdeksannesta Aistista löydät myös laajan valikoiman Guinot, Frantsila ja LCN-laatusarjojen kotihoitotuotteita. Tule tutustumaan paikanpäälle tuotteisiin jolloin ammattitaitoinen kosmetologi määrittelee juuri sinulle oikeat ja tehokkaat kotihoitotuotteet. 

Voit ostaa laadukkaat Guinot, Frantsila ja LCN tuotteet suoraan verkkokaupastamme kotiin toimitettuna. Laadukkaiden kotihoitotuotteiden ostaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa ja turvallista. Guinot-filosofian mukaisesti tarjoamme henkilökohtaisen konsultaation jokaiselle asiakkaalle. Näin voidaan varmistua siitä että tuotteet sopivat sinun yksilölliseen kauneustavoitteeseesi ja saat juuri sinulle oikeat tuotteet. Halutessasi ilmaisen konsultaation ota yhteyttä meidän Guinot kosmetologiin sähköpostilla info@8aisti.com tai soittamalla meille numeroon 050 408 9918.

Frantsila

Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta.

Guinot

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot perustettiin vuonna 1963. Perustaja Rene Guinot oli kemian insinööri.

Farmasian tohtori, Jean Daniel Mondin otti yrityksen haltuunsa vuonna 1972: tieteeseen pohjautuvan ammattitaitoisen ihonhoidon filosofia saa alkunsa. Mondin teki alkuaikoina tiivistä yhteistyötä isänsä, plastiikkakirurgi Maurice Mondinin kanssa. Mondinin pitkäjänteinen työ tuotekehityksen parissa näkyy tuotesarjan jäljittelemättömissä, korkealaatuisissa aineyhdistelmissä, joiden häikäisevät vaikutukset ja tulokset ovat kiistattomia.

Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut....

Kahdeksannen Aistin tarjoukset....

Kahdeksannen Aistin Guinot, LCN ja Frantsila kotihoitotuotteet