Aistin upeat tarjoukset huhtikuulle ja toukokuulle nyt julkaistu!

31.03.2022

Aistin ihanat tarjoukset huhtikuulle sekä toukokuulle on nyt julkaistu!

Tarjoamme Yumi Lashes ripsien kestotaivutusten ostajalle kaupan päälle ilmaiseksi kulmien värjäyksen ja muotoilun. Edun arvo 25€. Tarjous on voimassa 31.5.2022 mennessä tehdyissä uusissa hoitovarauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollista lahjakorttia tai muuta mahdollista alennusta. Edun pystyt hyödyntämään siirtymällä nettiajavaraukseen ja valitsemalla kategorian tarjoukset.

Tarjoamme naisten Brasilialaisen sokeroinnin ostajalle kaupan päälle ilmaiseksi kainaloiden sokeroinnin. Edun arvo 18€. Tarjous on voimassa 31.5.2022 mennessä tehdyissä uusissa hoitovarauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollista lahjakorttia tai muuta mahdollista alennusta. Edun pystyt hyödyntämään siirtymällä nettiajavaraukseen ja valitsemalla kategorian tarjoukset.

Tarjoamme 75min urheiluhieronnan ostajalle kaupan päälle ilmaiseksi 15min rentouttavan päähieronnan. Edun arvo 24€. Tarjous on voimassa 31.5.2022 mennessä tehdyissä uusissa hoitovarauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollista lahjakorttia tai muuta mahdollista alennusta. Edun pystyt hyödyntämään siirtymällä nettiajavaraukseen ja valitsemalla kategorian tarjoukset. Tarjoushintaisia aikoja saatavilla rajoitettu määrä ja tarjous voimassa Hieroja Niko Marttiinin hierontaan. 

Tutustu myös verkkokaupan upeisiin lahjakortti ja tuotetarjouksiin.