Etsimme ripsiteknikkoa ja kynsiteknikkoa!

10.07.2021

Haluatko työskennellä Kahdeksannessa Aistissa? Meillä on nyt paikka avoinna ripsiteknikolle ja kynsiteknikolle.

Etsimme ammattitaitoista kauneuden ammattilaista vahvistamaan Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin tiimiä. Olet oikea henkilö jos kauniit ripset ja kynnet ovat sinun ydinosaamistasi. Omaat ripsiteknikon tai kynsiteknikon koulutuksen ja käytännön työkokemusta. Vahvuudeksi luemme myös mahdollisen kosmetologin koulutuksen.

Liikkeemme sijaitsee kauniilla paikalla katutasossa Tampereen keskustassa Tuomiokirkon vieressä. Hoitolamme muodostuu kolmesta ajanmukaisesta ja rauhallisesta hoitohuoneesta sekä ihanasta aulatilasta. Tarjoamme sinulle osittain valmiin asiakaskunnan sekä vahvan tuen palveluiden markkinointiin ja uusasiakashankintaan.

Yrityksestämme voit lukea lisää nettisivuiltamme www.8aisti.com.

Kasvaneen kysynnän vuoksi haemme nyt ripsiteknikkoa ja kynsiteknikkoa vahvistamaan Aistin tiimiä. Haluaisitko sinä olla osa Kahdeksannen Aistin tarinaa?

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info (at) 8aisti.com ja kysy lisää tästä upeasta mahdollisuudesta. Toivomme että olet yrittäjähenkinen, selviät kiperistäkin tilanteista ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen ohessa mainittuun sähköposti osoitteeseen 1.9.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löytyessä. Etsimme yrittäjää tuottamaan palvelua provisio tai kuukausivuokralla Kahdeksannelle Aistille.

#ripsiteknikko #kynsiteknikko #tampere #kahdeksasaisti #vuokratuoli