Ihana ja tehokas Guinot-uutuus Kahdeksannesta Aistista!

24.05.2020

Upea uutuuskasvohoito Detoxygene on nyt osa Kahdeksannen Aistin laajaa

kasvohoitovalikoimaa. Tämä kasvohoito on suunniteltu kaikille ihotyypeille.

Detoxygene on ihoa puhdistava sekä hapensaantia voimakkaasti tehostava kasvohoito. Kaikki ihotyypit voivat kärsiä sameudesta ja ihohuokosten tukkeutumisesta muuallakin kuin kaupungeissa. Ilmaston ja sisäilman saasteet kuten pakokaasut, tupakansavu, teollisuuden päästöt, bakteerit, pöly sekä huonot elintavat altistavat ihomme erilaisille toksiineille. Näiden asioiden seurauksena ihomme muuttuu likaiseksi, ryppyiseksi ja sameaksi.

Puhdistamalla iho ulkoisista toksiineista sekä tehostamalla ihon hapensaantia voidaan palauttaa iholle sen luonnollinen hehku ja hidastaa tehokkaasti ikääntymisestä johtuvia muutoksia. Ammattimainen ihonhoito ja terveelliset elämäntavat tekevät ihmeitä ihosi kunnolle.

Detoxygene -hoito on erityisesti kehitetty ratkaisemaan näistä syistä johtuvaa ihon sameutta ja palauttamaan luontainen elinvoima kasvoillesi. Detoxygene - auta ihoasi hengittämään!

Katso video Detoxygene-hoidosta klikkaamalla tästä.

Detoxygene-hoito koostuu kolmesta päävaiheesta:

  • Kuorinta

Kuorinnassa käytetään erityistä kuorintavoidetta. Tässä entsymaattisessa ja mekaanisessa kuorinnassa poistetaan iholta toksiineja sekä kuollutta ihosolukkoa. Lopputuloksena iho tasoittuu, tuntuu ja näyttää paremmalta.

  • Puhdistava naamio

Naamio toimii magneetin tavoin sitoen itseensä ihossa vielä olevia saastepartikkeleita. Naamiossa vaikuttavana aineena olevat EDTA-yhdiste sekä vihreä savi sitovat tehokkaasti raskasmetalleja sekä muita epäpuhtauksia jotka poistuvat naamion mukana iholtasi. Hoidossa käytettävä naamio on Guinot'n Detoxygene-hoitoon kehittämä erikoisnaamio.

  • Hapensaantia tehostava hieronta

Ihoon hierottava seerumi ja erityiset hierontaliikkeet on tarkoin suunniteltu tehostamaan ihon mikroverenkiertoa ja ihon hapensaantia.

Hoidon tuloksena ihosi on välittömästi kirkkaampi ja heleämpi. Iho tuntuu pehmeältä, kimmoisalta ja sen on helppo hengittää.

Ihon kotihoitoa voidaan tehokkaasti jatkaa hoidon jälkeen esimerkiksi Bioxygen-tuoteperheellä. Linja sisältää hellävaraisen Bioxygene-puhdistusvaahdon, Bioxygene-seerumin sekä Creme Bioxygene hoitovoiteen. Ammattitaitoinen Guinot-kosmetologisi laatii sinulle konsultaation avulla henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman, jota noudattamalla saavutat kauneustavoitteesi.

Tämä tehokas puhdistushoito löytyy nyt Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin valikoimasta. Meiltä voit myös ostaa kotihoitotuotteet suoraan hoitolastamme tai tilaamalla ne helposti verkkokauppamme kautta www.8aisti.com/verkkokauppa/.

Tule tutustumaan tähän uutuushoitoon ja vie ihonhoitosi aivan uudelle tasolle www.8aisti.com /guinot/.

Ihanaa alkanutta kesää ja lämpimästi tervetuloa palveltavaksemme ammattitaitoisiin käsiimme!