Ihanat uutuus parihieronnat nyt Aistista!

10.09.2020

Aistin ihanan ylelliset parihieronnat ovat nyt täällä! Valittavanasi on kolme uutta ihanaa parihierontaa; duo päähieronta 30 min, duo hieronta 60 min ja duo hieronta 90 min. Näistä ihanuuksista löydät varmasti juuri sinulle tai läheisellesi sen parhaan. Nämä ylelliset hoidot ovat saatavilla myös verkkokauppamme kautta lahjakortteina. Mikä voisi olla ihanampi lahja läheisellesi kuin rentouttava parihieronta.

Duo päähieronta 30 min

Ylellinen parihieronta! Aistin parihieronta toteutetaan rauhallisessa hoitohuoneessa kahdelle henkilölle samanaikaisesti. Rentouttavan musiikin ja aitojen kynttilöiden luoma tunnelma johdattaa sinut täydelliseen rentoutumiseen. Hieronta on ennen kaikkea rentouttavaa ja hyvää oloa tuottavaa. Tästä pitävän huolen Aistin koulutetut hierojat. Ihanan hieronnan jälkeen on tarjolla alkoholitonta kuplivaa ja pientä makeaa jotka voitte jäädä nauttimaan rentouttavaan hoitotilaan. Aistin parihieronta soveltuu erityisesti lahjaksi ystävälle, puolisolle tai pariskunnille silloin kun etsit korkeatasoista ja nautinnollista hoitokokemusta. Hoito sisältää 30 min päähieronnan kahdelle henkilölle sekä alkoholittoman juomatarjoilun.

Duo parihieronta 60 min

Ylellinen parihieronta! Aistin parihieronta toteutetaan rauhallisessa hoitohuoneessa kahdelle henkilölle samanaikaisesti. Rentouttavan musiikin ja aitojen kynttilöiden luoma tunnelma johdattaa sinut täydelliseen rentoutumiseen. Hieronta on ennen kaikkea rentouttavaa ja hyvää oloa tuottavaa, mutta kuitenkin tehokasta. Tästä pitävän huolen Aistin koulutetut hierojat. Ihanan hieronnan jälkeen on tarjolla alkoholitonta kuplivaa ja pientä makeaa jotka voitte jäädä nauttimaan rentouttavaan hoitotilaan. Aistin parihieronta soveltuu erityisesti lahjaksi ystävälle, puolisolle tai pariskunnille silloin kun etsit korkeatasoista ja nautinnollista hoitokokemusta. Hinta sisältää 60 min hieronnan kahdelle henkilölle sekä alkoholittoman juomatarjoilun.

Duo parihieronta 90 min

Ylellinen parihieronta! Aistin parihieronta toteutetaan rauhallisessa hoitohuoneessa kahdelle henkilölle samanaikaisesti. Rentouttavan musiikin ja aitojen kynttilöiden luoma tunnelma johdattaa sinut täydelliseen rentoutumiseen. Hieronta on ennen kaikkea rentouttavaa ja hyvää oloa tuottavaa, mutta tehokasta. Tästä pitävän huolen Aistin koulutetut hierojat. Ihanan hieronnan jälkeen on tarjolla alkoholitonta kuplivaa ja pientä makeaa jotka voitte jäädä nauttimaan rentouttavaan hoitotilaan. Aistin parihieronta soveltuu erityisesti lahjaksi ystävälle, puolisolle tai pariskunnille silloin kun etsit korkeatasoista ja nautinnollista hoitokokemusta. Hinta sisältää 90 min hieronnan kahdelle henkilölle sekä alkoholittoman juomatarjoilun. Palvelun kesto kokonaisuudessaan 120 min josta hieronnan osuus 90 min.

Lue lisää näistä ja muista Aistin hierontapalveluista www.8aisti.com/hieronta/

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uutuus hoitoihin - Syysterveisin Aistin tiimi.