Kahdeksannen Aistin ripsitiimi vahvistui lokakuun alussa! Tervetuloa ripsiteknikko Neamaria Manninen

11.10.2021

Aistin ripsitiimi sai pitkään odotetun vahvistuksen lokakuun alussa kun ripsiteknikko Neamaria Manninen liittyi Kahdeksannen Aistin osaavaan tiimiin. 

Ihanan Neamarian palveluvalikoimasta löytyvät luonnolliset, mutta kauniit klassiset ripsienpidennykset sekä säväyttävät ja näyttävät volyymiripsienpydennykset.

"Olen itsenäisesti tutustunut ripsikuiduissa väreihin ja erikoisempiin kaariin, sillä haluan tarjota asiakkaille myös jotain erikoista.

Kiinnostuin ripsienpidennyksistä kun ne saapuivat Suomeen. Pitkään ripsipidennykset olivat minulle mukava harrastus kunnes kouluttauduin alalle. Ammattimaisesti ripsiä olen tehnyt vuoden 2021 alusta lähtien.

Olen pikkutarkka ja huolellinen työssäni mitä teen. Käytän mielelläni aikaa, jotta työn jälki olisi aina mahdollisimman hyvä."

Neamarian työskentelee pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin joten vapaita hoitoaikoja on nyt laajasti tarjolla viikon jokaisena päivänä. Neamarian palvelut löytyvät Aistin sähköisestä ajanvarauskalenterista josta ajan varaus onnistuu 24/7 helposti ja nopeasti. Parhaat ajat menevät nopeasti joten varaa oma aikasi jo tänään. 

Ajan varaamiseksi voit olla myös suoraan yhteydessä Neamariaan puhelimella numeroon 040 610 3479. Otathan huomioon, että parhaiten Neamarian tavoitat tekstiviestillä.

Lue lisää Neamariasta ja hänen palveluista täältä!