Kärsitkö niska tai hartiavaivoista puutteellisen työergonomian vuoksi - Onneksi apu on lähellä...

05.04.2020

Haluamme kiittää kaikkia meidän asiakkaita kuluneesta talvesta. On ollut ihana huomata, että moni on nyt tämän korona kriisin keskellä muistanut myös keskittyä oman hyvinvoinnin parantamiseen esimerkiksi käymällä säännöllisesti hieronnassa. Hyvin huollettu fysiikka ja mieli tunnetusti edistää terveenä pysymistä.

Meidän hoitola on avoinna sopimuksen mukaan ja samaan aikaan hoitolassa on vain hieroja ja asiakas. Näin vältetään ylimääräiset sosiaaliset kontaktit. Me emme tule töihin jos meillä on edes pieniä flunssan oireita ja tätä samaa edellytämme meidän asiakkailta. Ennen jokaista asiakasta yleiset tilat, oven kahvat sekä hoitohuone puhdistetaan sekä desifioidaan huolellisesti näin toimitaan myös jokaisen asiakkaan jälkeen. Voit siis huoletta ollessasi terve varata ajan hierontaan ja antaa itsellesi hetken omaa aikaa.

Meistä moni työskentelee tällä hetkellä kotikonttorilla jossa työergonomia ei aina ole paras mahdollinen. Tästä aiheutuu erinlaisia kiputiloja jotka häiritsevät meidän hyvinvointia.

Ammattitaitoisella hieronnalla saadaan nopeasti helpotettua lihaksistossa olevia jumeja ja poistettua tehokkaasti esimerkiksi niska ja hartiaseudun kiputiloja.

Trigger-painanta on yksi hieronnan erikoistekniikoista, jossa painamalla lihaksesta kipu-pisteitä pystytään tehokkaasti poistamaan paikallinen lihasjumi ja saavutetaan nopea apu kiputilaan, joka voi heijastaa laajaltikin muualle kehoon. Trigger-painanta voidaan suorittaa osaavissa käsissä hellävaraisesti aiheuttamatta asiakkaalle turhaa kipua.

Kevät terveisin koulutettu hieroja Jonna Määttälä - Kahdeksas Aisti

Lämpimästi tervetuloa minun ja meidän muiden ammattilaisten hellään hoitoon.