Kevään uutuuspalvelut ovat nyt saatavilla, tutustu upeisiin lanseeraus tarjouksiin!

06.04.2024

Kevään uutuuspalvelut pHformula nanoneulaus ja mikroneulaus ovat nyt saapuneet. Tutustu upeisiin lanseeraus tarjouksiin ja varaa aikasi jo tänään!

Tutustumistarjous: pHformula Nanoneulauksen 60min ostajalle kaupan päälle kaulan ja dekolteen käsittely (arvo 25€)

Hoidolla voidaan hoitaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista, hyperpigmentaatiota, aknearpia, kuivuutta ja kroonista punoitusta. Nanoneuloja käytetään protokollissa ihon happopinnoitusratkaisuiden kanssa. Neulauksessa 108 silikonista harjamaista kartiota parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%. Tällä kokonaisvaltaisella hoidolla joka ei vahingoita ihoa saavutetaan näkyviä tuloksia ilman toipumisaikaa hoidon jälkeen. Hoito suunnitellaan aina ottaen huomioon, ihon tarpeet, vasta-aiheet ja ihon kunto hoitohetkellä. Tarjous voimassa 31.5.2024 mennessä tehdyissä uusissa varauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita alennuksia tai etuja.

Tutustumistarjous: pHformula Mikroneulauksen 60min ostajalle kaupan päälle kaulan ja dekolteen käsittely (arvo 25€)

Hoidolla voidaan hoitaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista, hyperpigmentaatiota, aknearpia, kuivuutta ja kroonista punoitusta. Mikroneulat ja transdermaaliset liuokset tuovat iholle kollageeni-induktioterapiaa, eli stimuloivat uutta kollageenia ihon nuorentamiseen ja rakenteen parantamiseen. Hoidoissa käytetään 12 ruostumattomasta teräksestä valmistettua neulaa jotka voidaan säätää eri ihosyvyyksiin ja optimoida hoitotulokset. Tällä kokonaisvaltaisella hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia. Tarjous voimassa 31.5.2024 mennessä tehdyissä uusissa varauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita alennuksia tai etuja.

Varaa tutustumistarjous ajanvarauksen tarjouskategorian alta.