Nyt on aika juhlia Kahdeksannen Aistin 2-vuotis syntymäpäivää.

10.10.2020

Aistin ensimmäinen asiakas astui sisään tarkalleen kaksi vuotta sitten 10.10.2018. Tästä hetkestä ollaan tultu pitkä matka siihen mitä Kahdeksas Aisti edustaa tänä päivänä. Alkuperäinen idea luoda korkealaatuinen yksilöllisesti palveleva hyvinvointiin keskittyvä kauneushoitola on matkan varrella vain kirkastunut. Asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen ja yksilöllinen palvelu ovat teemat joista haluamme asiakkaiden tunnistavan meidät myös jatkossa.

Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti nyt juhlisimme 2-vuotis syntymäpäivää hoitolalla jonne toivottaisimme teidät kaikki nostamaan maljan meidän kanssa. Johtuen vallitsevasta tilanteesta päätimme kuitenkin tarjota teille jotain tilanteeseen paremmin sopivaa vaihtoehdoksi, kilistellään niitä laseja yhdessä sitten myöhemmin kun se on mahdollista turvallisesti toteuttaa.

Syntymäpäivä tarjouksena tarjoamme kaikki verkkokaupan kautta tilatut lahjakortit ja tuotteet -10% 10.10.2020 - 18.10.2020 välisenä aikana. Tilauksen yhteydessä syötä koodi: SYNTTÄRIT2020 ja saat alennuksen välittömästi käyttöösi. Klikkaa tästä verkkokauppaamme www.8aisti.com/verkkokauppa/

Tässä kohtaa haluan kiittää teitä kaikkia tuhansia asiakkaita jotka olette meillä vierailleet kuluneen kahden vuoden aikana. Kiitos, ilman teitä ei olisi Kahdeksatta Aistia! Matka on vasta alussa ja tulemme tarjoamaan teille korkealaatuista palvelua ja ihania elämyksiä myös jatkossa.

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kahdeksanteen Aistiin:

Sanna Lehtimäki & Kahdeksannen Aistin tiimi

Haluan myös muistuttaa, että olemme normaalisti auki sopimuksen mukaan. Olemme panostaneet asiakkaiden turvallisuuteen monin tavoin kuten kosketuspintojen, hoitovälineiden jatkuvalla desinfioinnilla. Porrastamalla työvuoroja niin ettei aulassa synny turhia kohtaamisia, käytämme kasvomaskeja ja halutessasi annamme sellaisen myös sinulle. Meillä kaikki hoidot tapahtuvat erillisissä hoitohuoneissa jossa sinun lisäksi on läsnä vain sinua hoitava henkilö. Me emme tule töihin edes pienessä flunssassa ja emme hoida asiakasta jolla on flunssan oireita. Pidetään hoitola yhdessä turvallisena sinulle ja meille.