Tutustu uuteen urheiluhierojaamme Klaara Väätäiseen!

08.07.2023

Esittelemme ylpeänä Klaara Väätäisen, ammattitaitoisen hierojan, joka tarjoaa laadukasta urheilu- ja klassista hierontaa. Näiden lisäksi Klaaran ydinosaamista on purentalihashieronta, kuumakivihieronta ja super rentouttavat intialaiset päähieronnat.


Klaara on liittynyt tiimiimme äskettäin ja hänellä on vankka kokemus hieronnasta sekä erityisesti urheilijoiden hyvinvoinnin tukemisesta. Klaara on omistautunut auttamaan urheilijoita saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Hän ymmärtää kehon anatomian ja toiminnan syvällisesti, mikä auttaa häntä havaitsemaan lihasjännityksiä ja palauttamaan kehon optimaalisen toiminnan.

 
Klaara räätälöi hoitonsa jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.
Klaara auttaa paitsi urheilijoita myös muita, jotka tarvitsevat apua lihaksiston haasteiden kanssa. Hän kuuntelee asiakkaitaan tarkasti ja ymmärtää heidän tarpeensa, jotta voi tarjota parhaan mahdollisen hoidon.
Varaa aika Klaaralle ja koe korkealaatuinen hierontapalvelu, joka auttaa sinua saavuttamaan paremman suorituskyvyn ja hyvinvoinnin.

Tutustu Klaaran upeaan tutustumistarjoukseen:

Klassinen hieronta 53€ (norm 61€)
Hyödynnä tämä upea tutustumistarjous uuden hierojamme Klaaran palveluihin.
Tarjoushintaisia palveluita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous voimassa 31.8.2023 mennessä tehdyissä uusissa varauksissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää mahdollisia muita etuuksia eikä hyödyntää mahdollista kohdennettua lahjakorttia. Tarjoushintaiset hieronnat suorittaa koulutettu hieroja/urheiluhieroja Klaara
Väätäinen. Varaa aika ajanvarauksen tarjous kategorian alta.