Tutustumistarjous upeisiin Guinot uutuus vartalohoitoihin nyt Aistissa

06.02.2020

Ihanaa nyt nämä uutuudet ovat Kahdeksannen Aistin valikoimassa!

Talven uutuutena Kahdeksas Aisti on ottanut hoitovalikoimaan uusia upeita, rentouttavia ja tehokkaita vartalohoitoja. Jokainen näistä uutuushoidoista tarjoaa hoidettavalle upean spa elämyksen kiireen keskellä. 

Kun etsit täydellistä kuorintahoitoa vartalolle, on oikea valinta Mirific Gommage. Täydellisen rentoutumisen kaipuussa olevalle oikea valinta on Mirific relaxing vartalohoito, joka saattelee sinut toiseen ulottuvuuteen. Kun tahtotila on keventää oloa ja saada nesteet kunnolla liikkeelle, on oikea valinta Slim Logic vartalohoito.

Kaikki nämä uutuudet ovat tutustumistarjouksessa maaliskuun 2020 loppuun asti.Kannattaa hyödyntää tämä ainutkertainen mahdollisuus ja tutustua näihin upeisiin uutuuksiin edullisesti.

Mirific Gommage kuorintahoito vartalolle 30min 40€ (norm 58€)
Kun haluat rentoutuneen olon ja silkinpehmeän ihon.
Ihon taivaallisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito.


Mirific Relaxing vartalohoito 60min 65€ (norm 78€)
Ihana uutuus Mirific-vartalohoito on hyvin rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalon hierontahoito. Hoito lievittää erityisen tehokkaasti myös lihas- ja hermojännitystä. Hoito edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista. Hoidon jälkeen ihosi on elinvoimainen ja pehmeä.


Perfect Mirific vartalohoito 90min 99€ (norm 125€)
Täydellinen yhdistelmähoito joka sisältää Mirific Relaxing ja Mirific Gommage hoidot. Ihana spa-rentoutuminen kiireen keskellä.


Slim Logic vartalohoito 60min 75€ (norm 85€)


Uusi Slim Logic -vartalohoito on yksi osa Guinot'n uudesta laajasta Slim Logic-ohjelmasta. Hoito keskittyy ongelma-alueiden käsittelyyn ja sisältää aktivoivan kuorinnan, hoikentavan hieronnan, nesteitä poistavan naamion ja loppuvoiteet. Hoidolla tehostetaan rasvan pilkkoutumista sekä kuona-aineiden ja nesteiden poistumista. Hoidon jälkeen olo on ihanan kevyt! 

Tarjous voimassa 31.3.2020 mennessä varatuissa uusissa hoidoissa. Tarjousta voi yhdistää mahdollisen muiden tarjousten kanssa. Lunastat tarjouksen helposti varaamalla ajan nettiajanvarauksen kautta ja lisäämällä koodin Guinot2020 lisätiedot kenttään. Tarjoushinta lasketaan sinulle maksaessasi hoidon hoitolassa. Vaihtoehtoisesti voit varata hoidon olemalla hoitolaan yhteydessä ja mainitsemalla tarjouksesta.