Ihania uutuuksia Aistin hierontapalveluissa...

17.05.2020

Ihanaa alkavaa kesää kaikille meidän ihanille vanhoille ja uusille asiakkaille. On ollut ilo tuottaa hyvää oloa ja mieltä niin monille näinä haastavina aikoina. Moni meistä on aloittanut uusia liikuntaharrastuksia viime aikoina. Tämän vuoksi päätimme kehittää meidän hierontapalveluita entistä monipuolisemmiksi sekä tuoda valikoimaan muutamia uutuuksia tukemaan teidän kaikkien hyvinvointia.

Iloisia uutisia niille jotka käyttävät työnantajan tukemia hierontapalveluita. Tammikuussa, 2020 Aistissa otettiin käyttöön mahdollisuus maksaa hierontapalvelut Hyvinvointi ePassilla tai Smartum hierontaedulla. Nyt näiden rinnalle on tuotu lisäksi mahdollisuus maksaa hierontapalvelut myös Eazybreak palvelun kautta.

Haluamme tukea myös opiskelijoiden hyvinvointia ja olemme ottaneet valikoimaan edulliset opiskelijahintaiset hierontapalvelut. Aistista on nyt mahdollisuus ostaa opiskelijahintaan 45 min ja 75 min klassinen tai urheiluhieronta. Varatessasi palvelua muista valita ajanvarauksessa opiskelijahintainen palvelu. Edun käyttäminen edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia.

Asiakkaiden toiveita on kuunneltu ja olemme ottaneet nyt valikoimaan myös pitkään kaivatun 75 min hieronnan. Tämä uutuus on nyt varattavissa normaalista Aistin ajanvarauksen kautta.

Lisäksi toimme 30 min intialaisen päähieronnan rinnalle todellisen rentoutumisen avaimen 45 min päähieronnan. Tämä hieronta johdattaa sinut syvään rentoutumisen tilaan ja pahinkin stressi joutuu väistämään hetkeksi.

Aistin valikoimissa on pitkään ollut 75 min kuumakivihieronta. Tämä upea hoito on saanut nyt rinnalleen 45 min kuumakivihieronnan. Tämä mahdollistaa tästä upeasta hoidosta nauttimisen myös kiireisen arjen keskellä.

Eikä pidä unohtaa Kahdeksannen Aistin upeita Guinot vartalohoitoja joita meiltä löytyy laaja valikoima. Nämä hoidot ovat hemmottelun todellista kärkitasoa.

Lämpimästi tervetuloa Kahdeksanteen Aistiin hemmoteltavaksi.