Vihdoin se on täällä! Aistin oma verkkokauppa...

26.03.2020

Minulla on ilo kertoa teille kaikille ihanille asiakkaillemme, että pitkään valmisteltu Kahdeksannen Aistin oma verkkokauppa on nyt täällä. Olemme luoneet verkkokaupan erityisesti ottaen huomioon meidän ihanien asiakkaiden tarpeet.

Verkkokaupasta löytyvät tuotteet ovat valittu huolellisesti tukemaan juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia myös kotioloissa. Valitut tuoteperheet LCN, Guinot ja Frantsila edustavat kaikki oman erikoisalueensa ehdotonta huippua. 

Näiden samojen tuotteiden tehoa olet päässyt kokeilemaan meillä aikaisemmin erinlaisissa hyvinvointipalveluissa. Nyt sinulla on mahdollisuus myös ostaa nämä tuotteet suoraan Aistin verkkokaupasta kotiisi toimitettuna. LCN:n ja Fratsilan tuotteet toimitamme halutessasi suoraan kotiisi ja Guinot tuotteiden kohdalla ennen tuotteen ulosmyyntiä meidän Guinot kosmetologi suorittaa sinulle ihonhoidon konsultaation. Näin voimme varmistua, että sinulle valitaan juuri oikeat tuotteet tukemaan kauneustavoitettasi.

Verkkokaupan valikoima laajenee päivittäin joten kannattaa tallentaa sivu omiin suokikkeihin ja tarkastaa uutuudet säännöllisesti. Verkkokauppaan pääset täältä... Ihania kauneuden ja hyvinvoinnin hetkiä sinulle.