Yumi Lashes kestotaivutukset ja Yumi Brows kulmakarvojen laminoinnit nyt Aistista!

07.01.2022

Ihania uutisia heti Tammikuun alkuun. Olemme ottaneet valikoimaan uutuutena Yumi Lashes ripsien kestotaivutukset ja Yumi Brows kulmakarvojen laminoinnit.

Haluamme myös tarjota teille ihanat asiakkaat mahdollisuuden tutustua Yumi Lashes palveluun tarjoushinnalla 79€ (norm 89€). Tarjoushinta on voimassa uusissa 15.2.2022 mennessä tehdyissä nettiajanvarauksissa. Tarjouksen pystyt hyödyntämään valitsemalla tarjoushintaisen palvelun ajanvarauksen yhteydessä tarjoukset kategorian alta.

Hyödynnä tämä upea tutustumistarjous klikkaamalla ajanvaraukseen tästä!

Ripsien kestotaivutus on hoito joka parantaa luonnollisten ripsiesi ulkonäköä ja on loistava menetelmä helpottamaan sinua arjen kiireissä. Kestotaivutus käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi Lash kestotaivutuksen tulos kestää jopa 8-10 viikkoa, joka on sinun silmäripsiesi normaali elinkaaren pituus.

Kulmien laminointi on menetelmä jolla voidaan korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Kahdeksannessa Aistissa laminointi suoritetaan Yumi Brows käsittelyllä jota useasti myös kutsutaan Brown Lift käsittelyksi.

Yumi Brows kulmakarvojen laminointi menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kulmien muotoilun lisäksi Yumi Bows käsittely hoitaa ja hellii kulmakarvojasi. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittelyn vaikutus kestää noin 4-6 viikkoa ja toimenpide on täysin kivuton ja voit rentoutua hoidon aikana täydellisesti. Täydellisen listauksen palveluista sekä hinnaston löydät tämän sivun alaosasta.

Lue lisää näistä upeista uutuuspalveluista klikkaamalla tästä!