Meridiaanihieronta

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin meridiaanihieronta

"Tapio Sippoin kehittämä meridiaanihieronta yhdistää kiinalaisen lääketieteen, akuhieronnan, japanilaisen Shindo ja Shiatsu -hieronnan, kiinalaisen tuina- ja anma-hieronnan, tiibetiläisten Kum Nye ja Kunye -hierontojen, Nuat Phaen Boraan -hieronnan, Chi Nei Tsang -sisäelinhieronnan, Jap Sen -hieronnan, suomalaisen jäsenkorjauksen, klassisen hieronnan ja energiahoitamisen parhaat puolet.
Meridiaanihieronnassa käytetään hyväksi sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen että japanilaisen shiatsu-mestari Masunagan laajennettua meridiaanikartastoa.


Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu, jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Akupainanta antaa tarvittaessa täsmähoidollisen lisän yksittäisten sairauksien hoitoon.
Meridiaanihieronnassa käytetään samoja energiakanavia, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Meridiaanihieronnan aikana käsitellään kehon heijastealueita sekä hierotaan ja venytellään auki meridiaaneja (akuratoja).
Meridiaanihieronta tehdään vaatteiden läpi. Hoito kohdistuu koko kehoon.

Kahdeksannessa Aistissa meridiaanihierontaa suorittaa luontaishoitojen moniosaaja Kirsi Föhr. Kirsi on koulutettu meridiaanihieronnan, akupainannan ja Kalevalaisen jäsenkorjauksen (kisälli) ammattilainen. 

Meridiaanihieronta 60min

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. 

55€

Meridiaanihieronta 90 min

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa.

75€

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!