Meridiaanihieronta Tampere Kauneushoitola Kahdeksas Aisti - korkealaatuista meridiaanihierontaa!

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere meridiaanihieronta - korkealaatuista hierontaa!

Historiaa meridiaanihieronnasta:

"Tapio Sippoin kehittämä meridiaanihieronta yhdistää kiinalaisen lääketieteen, akuhieronnan, japanilaisen Shindo ja Shiatsu -hieronnan, kiinalaisen tuina- ja anma-hieronnan, tiibetiläisten Kum Nye ja Kunye -hierontojen, Nuat Phaen Boraan -hieronnan, Chi Nei Tsang -sisäelinhieronnan, Jap Sen -hieronnan, suomalaisen jäsenkorjauksen, klassisen hieronnan ja energiahoitamisen parhaat puolet.
Meridiaanihieronnassa käytetään hyväksi sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen että japanilaisen shiatsu-mestari Masunagan laajennettua meridiaanikartastoa.

Mitä meridiaanihieronta on:

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu, jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Akupainanta antaa tarvittaessa täsmähoidollisen lisän yksittäisten sairauksien hoitoon.
Meridiaanihieronnassa käytetään samoja energiakanavia, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Meridiaanihieronnan aikana käsitellään kehon heijastealueita sekä hierotaan ja venytellään auki meridiaaneja (akuratoja). Meridiaanihieronta tehdään vaatteiden läpi. Hoito kohdistuu koko kehoon.

Kauneushoitola Kahdeksannen Aistin meridiaanihieronta:

Kahdeksannessa Aistissa meridiaanihierontaa suorittaa luontaishoitojen moniosaaja Kirsi Föhr. Kirsi on koulutettu meridiaanihieronnan, akupainannan ammattilainen sekä kalevalainen jäsenkorjaaja. Täydellinen listaus palveluistamme ja ajantasainen meridiaanihieronta hinnasto sivun alaosassa.

Meridiaanihierontaa Tampereen keskustassa:

Palvelemme sinua aivan Tampereen keskustassa Tampereen tuomiokirkon vieressä. Kauneushoitola Kahdeksas Aisti sijaitsee katutasossa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere. Suoritamme meridiaanihierontaa korkealaatuisissa hoitotiloissa joissa asiakkaan viihtyvyys ja hyvinvointi on meille tärkeintä. Hoitolan välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa ja etäisyys Tampereen rautatieasemalta kävellen on noin 3-5 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa meridiaanihierontaan! Kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampere.

Meridiaanihieronta hinnasto

Meridiaanihieronta (Hinnasto voimassa 31.5.2023 eteenpäin)

Meridiaanihieronta 60min

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. HUOM: Ollessasi raskaana ota ennen hoidon varaamista yhteyttä hoitajaan!

68€

Meridiaanihieronta 90 min

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. HUOM: Ollessasi raskaana ota ennen hoidon varaamista yhteyttä hoitajaan!

89€

Osta meridiaanihieronta lahjaksi

Meridiaanihierontalahjakortti on ihana lahja jota ystäväsi ja läheisesi osaa varmasti arvostaa. Voit ostaa lahjakortin suoraan haluamaasi palveluun tai valitsemallesi summalle. Lahjakortit saatavilla nopeasti ja helposti Kahdeksannen Aistin verkkokaupasta tai suoraan hoitolasta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Siirry lahjakortit sivulle ja lue lisää.

Lahjakortit, verkkokauppa ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin kotihoitotuotteisiin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin verkkokauppa...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa tästä aika meridiaanihierontaan!