Ohjeet verkkokaupan alennuskoodin aktivointiin!

Näin aktivoin alennuskoodin käyttäessäsi verkkokauppaa mobiililaitteella....

Seuraa alla olevaa ohjeistusta alennuskoodin aktivoinnissa.

1. Valitse ensin haluamasi tuote verkkokaupasta ja sekä kuinka monta kappaletta haluat tuotetta ostaa. Tämän jälkeen klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskori painiketta jolloin avautuu kuvassa näkyvä näkymä. Tämän jälkeen klikkaa sivun alaosassa olevaa painiketta kassalle!

2. Kassalle painikkeen klikkauksen jälkeen avautuu kuvassa oleva näkymä. Sivun yläosassa näkyvän tekstin "tilauksen yhteenveto" oikealla puolella on pieni alaspäin osoittava väkänen. Klikkaa seuraavaksi tästä väkäsestä.

3. Nyt avautuvassa näkymässä on teksti minulla on alennuskoodi. Klikkaa tätä tekstiä "minulla on alennuskoodi". Sinulle avautuu tyhjä tekstikenttä johon alennuskoodin voi syöttää. Syötä koodi kenttään ja klikkaa lunasta alennus painiketta. Kassa laskee sinulle automaattisesti alennetun hinnan.  4. Tämän jälkeen voit jatkaa tilauksen tekemistä normaalisti ja syöttää tarvittavat tilaus-ja toimitustiedot, määritellä toimitus-ja maksutavan, sekä maksaa ja viimeistellä tilauksen. Jos kuitenkin päädyt ongelmiin niin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@8aisti.com niin autamme sinua mielellämme.

Varaa tästä hetki aikaa hemmotteluun!