Aistin tiimin uusin vahvistus Kirsi Föhr tarjoaa Kalevalaista jäsenkorjausta, intialaista päähierontaa & meridiaanihierontaa.

15.06.2020

Meillä on kunnia ilmoittaa, että Aistin tiimi on vahvistunut todellisella luontaishoitojen moniosaajalla. Tiimimme uusin jäsen Kirsi Föhrn on aloittanut hyvinnvointipalvelujen parissa työskentelyn jo vuonna 2010 ja on meridiaanihieronnan, intialaisen päähieronnan ja akupainannan koulutettu ammattilainen. Tällä hetkellä Kirsi opiskelee Kalevalaista jäsenkorjausta ja valmistuu virallistetuksi jäsenkorjaajaksi elokuussa 2020. Aistissa Kirsin palveluihin kuuluvat Kalevalainen jäsenkorjaus (kisällihoitona), meridiaanihieronta sekä intialainen päähieronta. Käy lukemassa Kirsistä lisää täältä.

Meridiaanihieronta:

"Tapio Sippoin kehittämä meridiaanihieronta yhdistää kiinalaisen lääketieteen, akuhieronnan, japanilaisen Shindo ja Shiatsu -hieronnan, kiinalaisen tuina- ja anma-hieronnan, tiibetiläisten Kum Nye ja Kunye -hierontojen, Nuat Phaen Boraan -hieronnan, Chi Nei Tsang -sisäelinhieronnan, Jap Sen -hieronnan, suomalaisen jäsenkorjauksen, klassisen hieronnan ja energiahoitamisen parhaat puolet.
Meridiaanihieronnassa käytetään hyväksi sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen että japanilaisen shiatsu-mestari Masunagan laajennettua meridiaanikartastoa.

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu, jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Akupainanta antaa tarvittaessa täsmähoidollisen lisän yksittäisten sairauksien hoitoon.
Meridiaanihieronnassa käytetään samoja energiakanavia, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Meridiaanihieronnan aikana käsitellään kehon heijastealueita sekä hierotaan ja venytellään auki meridiaaneja (akuratoja).
Meridiaanihieronta tehdään vaatteiden läpi. Hoito kohdistuu koko kehoon.

Kahdeksannessa Aistissa meridiaanihierontaa suorittaa luontaishoitojen moniosaaja Kirsi Föhr. Kirsi on koulutettu meridiaanihieronnan, akupainannan ja Kalevalaisen jäsenkorjauksen (kisälli) ammattilainen. 

Tervetuloa lämpimästi kokeilemaan meridiaanihierontaa ja muita ihania Kirsin tarjoamia hyvinvointipalveluita. Kirsi aloittaa Aistissa 22.6.2020, mutta ensimmäiset vapaat hoitoajat ovat jo nyt varattavissa Aistin ajanvarauksen kautta.

Aistin tiimin toivottaa teille kaikille ihanaa kesää ja tulevaa juhannusta.