Kauneushoitola Kahdeksas Aisti - Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr

Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr

Kalevalainen Jäsenkorjaaja, Meridiaanihieronta, akupainanta, intialainen päähieronta 

Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr
Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr

Olen valmistunut meridiaanihieronnan ja akupainannan ammattilaiseksi vuonna 2010 ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi kesällä 2020. Sain kipinän erilaisten täydentävien hoitojen opiskeluun Frantsilan hoivakursseilla, kun opiskelin luontoyrittäjyyttä Osaran ammattioppilaitoksessa 2005-2007. Samaan aikaan opiskelin myös shiatsua, josta myös meridiaanihieronnassa on vaikutteita. Teen myös intialaista päähierontaa.

Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus ja ihmistä on tärkeää hoitaa aina kokonaisvaltaisesti. Fyysisen kehon kautta hoidetaan myös psyykeä ja toisaalta, kun stressi lievittyy, moni fyysinenkin vaiva saattaa sen myötä helpottaa. Jokainen hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan.

Olen hoitajana asiakasta kuunteleva, empaattinen ja läsnäoleva. Olen hoitotyössä elementissäni ja paras kiitos on tyytyväinen asiakas, joka on saanut hoidostani apua.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoitoihin liittyen tai varauskalenteristani ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit ottaa minuun suoraan yhteyttä puhelimitse tai viestillä numeroon 045 6338892.

Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa aika hemmotteluun tästä!