Kauneushoitola Kahdeksas Aisti - Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr

Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr

Kalevalainen Jäsenkorjaaja, Meridiaanihieronta, akupainanta, intialainen päähieronta 

Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr
Kalevalainen jäsenkorjaaja Kirsi Föhr

.Olen opiskellut ja valmistunut meridiaanihieronnan ja akupainannan ammattilaiseksi vuonna 2010. Tämän lisäksi valmistuin kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi kesällä 2020. Sain kipinän luontaishoitojen opiskeluun Frantsilan hoivakursseilla, kun opiskelin luontoyrittäjyyttä Osaran ammattioppilaitoksessa 2005-2007. Samaan aikaan opiskelin myös shiatsua, josta myös meridiaanihieronnassa on vaikutteita. Teen myös intialaista päähierontaa. Se on suosituin hoito Telakan naistenilloissa, joissa olen ollut mukana luontaishoitajana parin vuoden ajan.

Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus ja ihmistä on tärkeää hoitaa aina kokonaisvaltaisesti. Tämä toteutuu kaikissa hoidoissani. Fyysisen kehon hoitamisen kautta voi hoitaa tehokkaasti myös psyykeä, ja toisaalta kun stressi lievittyy, moni fyysinenkin vaiva saattaa helpottaa. Jokainen hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan.

Olen hoitajana asiakasta kuunteleva, empaattinen ja läsnäoleva. Olen hoitotyössä elementissäni ja aina niin onnellinen, kun näen asiakkaan saaneen hoidosta iloa ja hyötyä.

Lahjakortit, palvelut ja tarjoukset

Katso myös Aistin ihanat lahjakortit, tutustu ylellisiin palveluihin ja tarkasta viimeiset tarjoukset.

Kahdeksannen Aistin lahjakortit...

Kahdeksannen Aistin palvelut...

Kahdeksannen Aistin tarjoukset...

Varaa aika hemmotteluun tästä!